Annonce
112

75-årig tog billeder af børn på stranden - så blev han anholdt

Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær

Fredericia: Mens solen stod højt på himlen, solglade gæster nød de varme stråler og vandhundene det kølige vand, havde en ældre mand en lidt anden – og mere alvorlig og ulovlig dagsorden med et strandbesøg på Østerstrand i fredags. Et vidne kontaktede politiet klokken 15.23, da personen havde en stærk mistanke om, at den ældre mand sad og tog billeder af børn på stranden. Og det var ikke af hans egne.

En patrulje ankom til stranden fredag eftermiddag, hvor blandt andet vidneforklaringer var med til at fastlægge, at der var sket, som vidnets mistanke lød på. Derfor anholdt politiet en 75-årig mand fra Fredericia, og han blev efterfølgende taget med på stationen, hvor han blev afhørt. Han er nu sigtet for blufærdighedskrænkelse.

Manden blev efterfølgende løsladt. Det oplyser Brian Fuglsang, politikommissær ved Sydøstjyllands Politi.

Hvad og hvilke situationer, manden havde taget billeder af, fremgår ikke af politiets døgnrapport.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

I stedet for en ny bro skal der anlægges en ny sti på Den gamle Lillebæltsbro

Læserbrev: Det er helt forkerte betragtninger, der ligger til grund, når der lægges op til en ny Ny Lillebæltsbro og dermed til yderligere at lægge beslag på naturværdier til fordel for gigantiske bro- og vejprojekter på bekostning af reel livskvalitet. Hvor bliver klimaudfordringerne af i denne debat? Der går desværre fortsat alt for megen monumentalisme og "se-mig-her-projekter" i politikerne: "Se JEG har været. De bygger et monument for mig". Grøn Kultur Danmark anbefaler, at der i stedet sættes fokus på kvalitet frem for kvantitet - livskvalitet frem for vækst. Og det ud fra den simple betragtning, at det er vi nødt til, hvis menneskeheden skal overleve blot et par generationer endnu. "Det er", med Steen Hildebrandts ord (professor emeritus og adjungeret professor, red.), "ikke længere nok med en retningsændring. Det er nødvendigt med en total reorganisering af det samfund, den vestlige verden har indrettet sig på." Grøn Kultur Danmark anbefaler, at der tænkes mere i mindre, simplere og nærværende projekter. Vi bliver nødt til at skære ned på vores forbrug, slagte den hellige ko "vækst", fjerne pseudoarbejde, nedsætte arbejdstiden og fordele arbejdet på alle ressourcekompetencer som et skridt i en ny retning og tankegang. Grøn Kultur Danmark anbefaler, at der som led i en ny strategi i stedet for overvejelser om en ny broforbindelse anlægges en ny sti på Den gamle Lillebæltsbro, vel vidende at den ikke væsentligt vil kunne aflaste fremtidens forventede trafikstigning. Det skal den heller ikke: Den trafikstigning skal vi helt undgå at skabe. Giv dig tid. Brug din cykel, gå, benyt toget og nyd samvær med nye mennesker og vær med til at højne fysisk og psykisk folkesundhed.

112

Politiet har sikret overvågning efter røveri i lokal brugs: - Vi vil gerne høre fra borgerne

Annonce