Annonce
Middelfart

85-årig frastjålet sin pung i genbrugsbutik

Hvad sparet er tjent, sådan gik det desværre ikke for en 85-årig mand, da han torsdag besøgte Danmissions genbrugsbutik i Middelfart. Arkivfoto: Søren E. Alwan

Middelfart: Det blev et dyrt besøg for en 85-årig mand fra Dragør, da han torsdag formiddag besøgte Danmissions genbrugsbutik i Jernbanegade i Middelfart. Da han kom ud af butikken, opdagede han nemlig, at hans pung var blevet stjålet.

I butikken var han blevet kontaktet af en mørklødet mand, der stillede sig ved siden af den 85-årige, som på det tidspunkt stod og kikkede på nogle varer. Af politiets døgnrapport fremgår det, at den fremmede bøjede sig lidt frem sagde ”Den er meget billig”, hvorefter han gik igen.

Gerningsmanden beskrives som ikke etnisk dansker af udseende, 30-40 år, 165-170 cm høj, almindelig kropsbygning, brun hudfarve, sort mellemlangt hår, manden fremstod usoigneret med et lidt aflangt ansigt og talte dansk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Fredericias borgmester er uenig med kolleger: Analyse af ny forbindelse over bil-bebyrdet Lillebælt må vente

DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

112

Politiet har sikret overvågning efter røveri i lokal brugs: - Vi vil gerne høre fra borgerne

Annonce