Annonce
Alarm 112

85-årig mand berøvet af asiatisk udseende mand med kasket

Politiet vil gerne høre fra folk, der har overværet røveriet eller har en formodning om gerningsmandens identitet. Arkivfoto: Michael Bager

Brande: Omkring klokken 10 tirsdag 26. januar blev en 85-årig mand fra Brande frarøvet 3000 kroner, som han netop havde hævet i Danske Banks kontantautomat på Torvet/Jernbanegade i Brande.

Efter at have hævet pengene og puttet dem i sin pung, lagde han pungen i baglommen for at begive sig hen til sin bil, som holdt parkeret ganske kort derfra på Tømmerpladsen. Pludselig mærkede han sin pung blive fisket op af baglommen, og da han vendte sig om, så han en person forsvinde i retning mod Torvet med pungen og pengene i hånden.

Personen, som ikke reagerede på at blive råbt an, beskrives som cirka 160 centimeter høj, asiatisk af udseende med brunlig hud.

Han var iført blåt tøj i form af en blå dynejakke og en blå kasket, lyse bukser og kondisko med hvid sål. Derudover var manden iført et mundbind.

Politiet skal nu i gang med at se på overvågningsbilleder fra pengeautomatens videokamera, men hører også meget gerne fra vidner, der har overværet episoden eller har en formodning om, hvem gerningsmanden kan være.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce