Annonce
forside

900 Harley-Davidson-entusiaster fejrede et skarpt hjørne i Fredericia

900 Harley-Davidson entusiaster var samlet i Fredericia lørdag til 40-års jubilæum i Harley-Davidson Club of Denmark.Foto: Martin Ravn
Annonce
fredericia - Den stod helt for sig selv et stykke væk fra festområdet på parkeringspladsen ved Fredericia Idrætscenter lørdag.

En ellers klassisk BMW R 100 RS touringmotorcykel. For dagen var ikke den tyske teknikers. Derimod kunne den amerikanske alfahan blandt MC'ere fejre rundt, da Harley-Davidson Club of Denmark markerede 40-års jubilæum. Festen var henlagt til Fredericia midt i landet, og alle vegne fra ankom Harleyer med motorcykelmærkets karakteristiske lyd - som summende bier på vej til honningkrukken.
Annonce

Fra 162.000 kr. og op

På p-pladsen kunne interesserede beundre de flotte maskiner, købe udstyr og tøj til livsstilen, drikke nogle øl og høre musik, inden den store fødselsdagsfest med tre retter og livemusik i idrætscenteret lørdag aften.

Der blev delt minder og udvekslet erfaringer om de tohjulede. 900 ud af klubbens 6500 medlemmer var meldt til, fortalte Lars Kildholt fra Cap's Copenhagen, en af landets tre autoriserede Harley-Davidson forhandlere. De to andre havde også en stand på pladsen med nogle af de nyere H-D modeller. Lige fra den lille Harley-Davidson Sportster 883 Iron med 883 kubikcentimeter til 162.000 kroner til en CVO Street Glide med 1870 kubik og et prisskilt påskrevet 732.000 kroner.

- Men så har den også 600 watts stereoanlæg, bluetooth-teknologi, gps og det hele, forklarede Lars Kildholt.
Annonce

Grå guld gir' gas

Harley-Davidson Club of Denmark er opdelt i seks distrikter.

Medlemmerne mødes en gang om ugen for at snakke motorcykel, ligesom de deltager i danske og internationale H-D træf. Gennemsnitsalderen i klubben er 54 år, og det så man til festlighederne i Fredericia, hvor både lillefar og lillemor med lange skæg og grå stænk i håret var trukket i praktisk og samtidig sejt lædertøj for at mødes med ligesindede.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Endnu et villa-indbrud

Annonce