Annonce
Sport

Aalborg prygler håndboldmestre og snupper fire på stribe

Henrik Møllgaard (til højre) og holdkammeraterne i Aalborg var ovenpå mod Skjern.

Skjern blev slået med hele 37-26 af et Aalborg-hold, der endnu ikke har sat point til i denne sæson.

Aalborg Håndbold har fortsat maksimumpoint i Herre Håndbold Ligaen, efter at nordjyderne hentede en sikker 37-26-sejr over de danske mestre fra Skjern onsdag aften.

Det er Aalborgs fjerde sejr i lige så mange kampe, og det bringer holdet op på siden af TTH Holstebro i toppen af tabellen.

Gæsterne var foran 6-5, men derefter tog hjemmeholdet over og skød sig til en føring på 19-14 ved pausen, efter en første halvleg hvor ti forskellige Aalborg-spillere kom på måltavlen.

Skjern kom i den forgangne weekend godt fra start i Champions League, men på hjemlig grund har vestjyderne haltet noget i begyndelsen af den nye sæson.

Onsdagens nederlag er således holdets tredje i fem kampe, men måske er der lysere tider på vej.

I hvert fald var erfarne Thomas Mogensen tilbage på holdet efter en mindre skadespause, men den mangeårige Flensborg-profil kunne ikke hjælpe sit hold til point i denne omgang.

Aalborg bevarede forspringet i begyndelsen af anden halvleg, men et par tekniske fejl og redninger fra Björgvin Gustavsson i Skjern-målet bragte gæsterne en smule tilbage i kampen.

Da føringen var reduceret til 21-19, tog Aalborg-træner Stefan Madsen timeout, og herfra var det igen hjemmeholdet, der trak fra.

4317 tilskuere kunne se Aalborg score kampens sidste seks mål og sørge for de knusende sejrscifre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112 For abonnenter

Rickey opdagede brand: Frygtede sovende beboere i tidligere bordel

Annonce