Annonce
Erhverv

Opgiver boligprojekt: Aalborg-virksomhed sælger grund på Thygesminde Allé

Foto: Colourbox
2E Group har solgt en grund på sydsiden af Thygesminde Allé til Horsens-firma.

Fredericia: Bygge- og ejendomsudviklingsselskabet 2E Group i Aalborg har solgt en større grund på Thygesminde Allé til Milton Huse i Horsens.

Det oplyser indehaver af 2E Group, Jesper Skovsgaard.

- Vi købte grunden i 2010, hvor vi overtog den efter en tvangsauktion. Vi byttede også jord med kommunen undervejs, så Biltema kunne bygges, fortæller han.

Planen var, at 2E Group ville bygge rækkehuse med ejerboliger i størrelsen 105 til 132 kvadratmeter på den sydlige side af Thygesminde Allé.

Annonce

Manglende interesse for ejerboliger

For et års tid siden fik 2E Group en henvendelse om eventuelt salg af grunden, som stadig står ubebygget hen.

- Vi har hovedsageligt vores byggerier i Aalborg og Københavns-området pt., og det er det eneste, vi har i Fredericia, så vi besluttede at sælge grunden, fortæller Jesper Skovgaard.

Grunden er omkring 15.000 kvadratmeter, og planen var for år tilbage, at der skulle bygges rækkehuse i et og to plan. Men interessen var ikke stor nok.

- Markedet var ikke godt nok. Dengang i 2015 ville vi sælge som ejerboliger, og det var der ikke interesse for, fortæller han.

I stedet er grunden nu solgt til Milton Huse i Horsens per 1. marts. Det er endnu ikke lykkedes Fredericia Dagblad at få en kommentar til købet fra Milton Huse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

I konkurrence med etablerede spisesteder: Ros har fået en rosende modtagelse

Annonce