Annonce
AC Horsens

AC-angriber sukker efter mål

Nicolai Brock-Madsen kom frem til en god afslutning mod OB, men angriberne mangler nogle mål. Der er to kampe tilbage mod Hobro og Sønderjyske til at rette op på det. Foto: Ernst van Norde/Ritzau Scanpix
Nicolai Brock-Madsen glæder sig over nyfødt datter og flere bolde at arbejde med, og så må målene komme mod Hobro og Sønderjyske.
Annonce

Horsens: AC Horsens' angriber Nicolai Brock-Madsen blev i dagene op til kampen mod OB velsignet med en datter. Det gav en hektisk optakt, men angriberen havde alligevel håbet at kunne fejre fødslen med en scoring.

Sådan kom det ikke til at gå, og undervejs i kampen mod fynboerne nåede angriberen, der foreløbig står noteret for to mål i denne sæson, at mærke frustrationerne komme snigende.

- Jeg savnede, at vi fik produceret nogle chancer i første halvleg. Vi skal fremadrettet være bedre til at skabe chancer. Jeg kan ikke undgå at blive lidt frustreret, fordi det er længe siden, jeg har scoret, siger Nicolai Brock-Madsen.

Det hører med til historien, at han har siddet uden for i en længere periode med en skade, og det er først i de to seneste kampe, at han har været tilbage i startopstillingen og har fået godt med spilletid, efter han mod Lyngby og Esbjerg tidligt måtte udgå med en skade.

Vi skal fremadrettet være bedre til at skabe chancer. Jeg kan ikke undgå at blive lidt frustreret, fordi det er længe siden, jeg har scoret.

Nicolai Brock-Madsen

Annonce

Flere bolde at arbejde med

Mod OB prøvede han i begyndelsen af anden halvleg selv at skabe chancer. Det blev også til en god afslutning og et tilkæmpet frispark på kanten af feltet.

- Jeg følte, at jeg var nødt til selv at prøve lidt. Det var en god anden halvleg. Der var væsentligt flere bolde at arbejde med som angriber. Vi erobrede også bolden højere oppe på banen, siger Nicolai Brock-Madsen.

Han bruger ofte mange kræfter på at holde fast i bolden og med at stå med ryggen til modstandernes mål. Mod OB havde han i anden halvleg mulighed for flere offensive løb end i mange af de foregående kampe.

- Målene må gerne komme i de næste to kampe. Nu har jeg fået et par kampe i benene, og jeg er typen, der har brug for at spille hver weekend. Rækken er stadig tæt, så der skal ikke meget til i midterfeltet. Det er en stor motivation, at vi kan ligge fint i tabellen, hvis vi vinder over Hobro og Sønderjyske, siger Nicolai Brock-Madsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce