Annonce
Sport

AC Horsens henter back i FC Fredericia

Jacob Buus er vant til at spille i gult, når FC Fredericia optræder i udebanedragten. Fra næste sæson kommer den gule farve til at fylde endnu mere, når højrebacken tiltræder på en tre-årig kontrakt i AC Horsens. Foto: Johnny Pedersen
Efter et langt tilløb er Jacob Buus blevet præsenteret som ny spiller i AC Horsens. Han får en tre-årig kontrakt
Annonce

Horsens: Allerede den 2. april skrev vi, at Jacob Buus ville skifte fra FC Fredericia til AC Horsens, og nu er det også blevet officielt bekræftet.

Han skifter fra FC Fredericia på en fri transfer, og den hurtige back har skrevet under på en kontrakt frem til sommeren 2023.

Jacob Buus kom til OB som U12-spiller og nåede også at være tilknyttet superligatruppen i to år, inden han rykkede videre til FC Fredericia i sommeren 2018.

Manager Bo Henriksen har længe haft Buus i kikkerten, og han glæder sig til at arbejde med den 23-årige højre back.

- Vi har fulgt Jacob Buus siden OB-tiden, hvor han var en talentfuld spiller, og han har haft et værdifuldt ophold i FC Fredericia, hvor han har været en profil på et hold, der har gjort det fremragende i denne sæson. Han er en rigtig AC Horsens-spiller i forhold til de dyder, vi lægger vægt på, for han er en hårdtarbejdende tovejsspiller med en usædvanlig god motor, siger  Bo Henriksen i en pressemeddelelse.

Jacob Buus ser frem til at blive en del af hverdagen på Langmarksvej.

- Først og fremmest har det været en kæmpe ambition for mig at teste mig af i landets bedste række, og måden AC Horsens har grebet sæsonen an på appellerer godt til mig. Hele ideen om hvordan AC Horsens gør tingene lyder rigtig spændende, og jeg kan godt lide, at man henter spillere fra den næstbedste række og giver dem chancen, siger Jacob Buus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Virus lagde 5. juli ned: Men der var alligevel sygebesøg rundt om

Annonce