Annonce
Sport

AC spillede uafgjort mod Union Berlin: Islandsk prøvespiller evalueres i den kommende uge

Mads Døhr Thychosen udlignede til 1-1 mod Union Berlin. Arkivfoto: Claus Fisker, Scanpix

AC Horsens spillede 1-1 i testkampen mod Union Berlin. Mads Døhr Thychosen udlignede på en flot soloaktion.

Berlin: AC Horsens fik et godt udbytte af turen til Berlin og mødet med oprykningskandidaterne til Bundesligaen fra Union Berlin. Testkampen mod den stærke tyske modstander sluttede 1-1.

AC Horsens brugte kampen til at se Orri Omarsson an i midterforsvaret, og den islandske stopper havde nok at se til.

- Han var lidt usikker på det hele i første halvleg, men det er også en måned siden, han sidst har spillet en kamp, så det var meget naturligt. Det så meget fornuftigt ud i anden halvleg, lyder vurderingen fra manager Bo Henriksen.

Orri Omarsson spillede sammen med det normale forsvar med Mads Døhr Thychosen, Alexander Ludwig og Thomas Kortegaard.

- Han fik en fair chance, og nu skal vi så have evalueret kampen. Vi træffer en beslutning i løbet af den kommende uge, siger Bo Henriksen.

AC Horsens var slemt på hælene i første halvleg, og det blev ikke bedre af, at Union Berlin udnyttede et frispark lidt uden for feltet til at banke bolden op i det ene målhjørne til 1-0.

- Det er den slags, som tyske hold bare kan. Vi var hele tiden lidt bagefter, og det siger meget om de første 45 minutter, at vi ikke havde et eneste hjørnespark eller indkast fra deres sidste tredjedel af banen, siger AC-manageren.

Alligevel kunne AC Horsens snige sig til pausen med 1-1 takket være en god aktion af Mads Døhr Thychosen.

Han førte selv bolden frem fra egen banehalvdel, og han afsluttede sit raid mod det tyske mål ved at trække ind i banen og sende bolden i mål med venstre benet.

- Det var ikke specielt fortjent, men det var flot mål, siger Bo Henriksen.

Anden halvleg var en væsentligt mere jævnbyrdig affære, og AC Horsens kom frem til flere muligheder.

Ayo Okosun brændte fra otte meter, og Oliver Drost havde en friløber, som han fik for lidt ud af.

- Der var mange gode præstationer. Vi mødte en stærk modstander, og på den måde vi fik meget ud af kampen. Oliver Drost viste bl.a. mange gode ting, siger Bo Henriksen.

Peter Nymann spillede første halvleg.

- Han har stadig et stykke vej at gå, men han fik spillet 45 minutter, siger Bo Henriksen, der valgte at spare Lasse Kryger, der ellers også ville have haft godt af kamptræningen, men en truende overbelastningsskade vejede tungere end spilletid.

AC Horsens havde Marienlysts Mads Jørgensen med. Han har spillet ungdomsfodbold i AC Horsens.

- Vi har set ham nogle gange, og vi ville gerne give ham chancen, og han lavede et fint indhop i de sidste 20 minutter, siger Bo Henriksen.

AC Horsens var uden spillere som Jesse Joronen, Daisuke Sato, Bubacarr Sanneh og Kjartan Finnbogason på grund af deres deltagelse i landskampe.

Annonce

Union Berlin-AC Horsens 1-1 (1-1)

TræningskampMål: 1-0 (20.), 1-1 Mads Døhr Thychosen (45.)

AC Horsens: Marcus Bobjerg, Mads Døhr Thychosen, Orri Omarsson, Alexander Ludwig, Thomas Kortegaard (Jonas Thorsen 46.), Peter Nymann (Nicolai Dohn 46.), Delphin Tshiembe, Ayo Okosun, Mikkel Qvist (Mads Jørgensen 71.), Oliver Drost, Tobias Arndal (Jeppe Mehl 65.)

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce