Annonce
Erhverv

ADP-direktør glæder sig over den nye lejer i Port House: Skattecenter er et scoop

ADP-direktør Rune Rasmussen glæder sig over, at der er ved at være fyldt op i Port House, efter Skattestyrelsen har meldt sig på banen som lejer. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
3000 kvadratmeter med havudsigt får Skattestyrelsen til rådighed i Port House i Kanalbyen, og den aftale er den administrerende direktør for ADP A/S yderst tilfreds. Også parkeringsforholdene er der styr på.

Fredericia: Der kan næsten meldes alt udlejet i Port House i Kanalbyen. Blot 900 af godt 8000 kvadratmeter står ledigt efter to fulde etager i den nyeste del af Port House, og en del af en 2. sal i Port House i Vendersgade lejes ud til Skattestyrelsen.

- Det er et scoop for os, at vi får så stor en lejer. Det har været vigtigt for dem, at vi har kunnet tilbyde en lokation, som medarbejderne har lyst til at møde ind i. Det har ikke bare handlet om at tilbyde det rigtige antal kvadratmeter, siger Rune Rasmussen, administrerende direktør for ADP A/S, der har opført Port House i samarbejde med PFA.

Allerede mandag eftermiddag rykkede arkitekter fra skattedepartementet til Fredericia for at tage bestik af, hvordan Port House-etagerne kan indrettes bedst muligt.

- Der er mulighed for at indrette kontorerne, så der bliver plads til både enkelt-arbejdspladser og storrum. Det er op til lejeren at beslutte, siger Morten Højrup, driftsdirektør i ADP A/S, som viste direktør for Skattestyrelsen Merete Agergaard rundt i det kommende skattecenter.

Det har været vigtigt for dem, at vi har kunnet tilbyde en lokation, som medarbejderne har lyst til at møde ind i. Det har ikke bare handlet om at tilbyde det rigtige antal kvadratmeter.

Rune Rasmussen, administrende direktør for ADP A/S

Annonce

Godt forberedte

Merete Agergaard tog mandag formiddag de nye lokaler i besigtigelse, og hun er sikker på, at de kommende medarbejdere vil blive lige så begejstrede som hun selv.

- Det er helt perfekt, og jeg glæder mig til, at vi kan begynde at flytte ind. Vi skal være i drift til efteråret, men vi skal allerførst have afklaret helt præcist, hvilke opgaver der skal løses i Fredericia. Når det er plads, begynder vi at rekruttere, siger Merete Agergaard.

- Hvornår forventer du, at det sker?

- Det kommer til at ske hurtigst muligt, og min forventning er, at vi vil få et miks af erfarne og helt nye medarbejdere. Det er en omfattende opgave at skulle rekruttere og oplære så mange mennesker. Men vi har forberedt os på opgaven igennem et stykke tid, og vi er helt klar, siger hun.

- Forestiller du dig, at der vil kunne trækkes ansatte til fra de eksisterende centre under Skat - eksempelvis Gældsstyrelsen, som har hjemme i Middelfart?

- Det vil jeg ikke afvise, men det kan også være fra vores andre samarbejdspartnere i Skat, men arbejdspladsen bliver også interessant fra folk med baggrund fra andre finansielle arbejdspladser, siger Merete Aagaard.

Hun skal i løbet af de kommende år øge sin medarbejderstab fra 4000 til 5000 mand - herunder de op til 150 i Fredericia.

- Der er en forøgelse på 25 procent, så det er mange, og en stor tillidserklæring, som vi skal leve op til, siger hun.

Annonce

Parkering og udsigt

Det er ikke muligt endnu at sætte endelig dato på, hvornår skattecentret slår dørene op, men når det sker, vil der blive behov for ekstra parkeringspladser i Sdr. Voldgade.

- Der bliver opført et parkeringshus med plads til 400 biler på hjørnet af Norgesgade og Sdr. Voldgade, så det behov forventer vi at have løst, siger Morten Højrup.

Parkeringsforhold, havudsigt og fuldstændigt nye lokaler har været parametre, som Jon Steffensen fra Nordicals Erhvervsmægler har kunnet slå på. Det er selskabet, som har forestået udlejningen i Port House.

- Det har været en proces, der har stået på i noget tid og har involveret mange personer hos både lejer og udlejer. Det er naturligvis meget tilfredsstillende, at det lykkes alle parter at nå til enighed omkring dette nye lejemål med den fantastiske beliggenhed ved Lillebælt, siger Jon Steffensen.

Udsigt til Lillebæltsbro, Strib Fyr og store skibe begejtrede direktør for Skattestyrelsen Merete Agergaard, som blev vist rundt i de nye lokaler af driftsdirektør for ADP A/S Morten Højrup. Foto: Nana Hanghøj
De mange nye medarbejdere i Kanalbyen får sandsynligvis behov for en parkeringsplads. Den er på vej i det parkeringshus, der opføres mellem Sundegade og Sdr. Voldgade. Foto: Nana Hanghøj
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce