Annonce
112

Adskillige fredericianske slagsbrødre: Tre sendt med toget hjem - to røg i detentionen

To mænd måtte sove rusen ud i detentionen, efter de blev anholdt to forskellige steder natten til lørdag i Fredericia. Fælles for dem begge var, at de var kraftig påvirkede af både alkohol og stoffer - og så ville de gerne i slagsmål med andre. Arkivfoto: Palle Herløv
Der var rigeligt at lave for Sydøstjyllands Politi i løbet af fredag og natten til lørdag. Især de mandlige nattelivsgæster, som havde svært ved at holde næverne i ro, fylder døgnrapporten.
Annonce

Fredericia: I de tidlige morgentimer måtte tre mænd i alderen 18-19 år eskorteres til toget mod Fredericia på Vejle Banegård. Der var ifølge vagtchef ved Sydøstjyllands Politi ’rigtig dårlig stemning på banegården’, hvor tre personer overfaldt en anden, og derfor blev et par patruljer sendt til banegården.

En patrulje fik fat i tre mænd fra Fredericia, og de blev pænt sendt med toget sydpå.

Annonce

Slagsbrødre anholdt

I Prinsessegade havde en 24-årig fredericianer en så voldelig og generende adfærd, at han endte med at ryge i detentionen. Der forblev han indtil 09.30 lørdag morgen. Kort efter klokken fire gik han rundt på gaden og generede andre gående.

Manden var ifølge vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Hans Hoffensetz, tydeligt påvirket af både alkohol og stoffer. Han blev sigtet for voldelig optræden og blev altså også anholdt.

En times tid tidligere var det en 26-årig mand fra Horsens, der ikke kunne opføre sig ordentligt. Han begyndte at slås med en anden gæst på Old Irish Pub, og da han også var påvirket af både alkohol og stoffer, endte han også med at ryge i detentionen.

Ifølge vagtchefen var den påvirkede horsensianer stadig bag lås og slå lørdag formiddag.

Annonce

To indbrud

Klokken 01.10 kunne en 21-årig lokal mand heller ikke holde næverne i ro. Han startede et slagsmål med en anden gæst på Q-Tip i Gothersgade. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af restaurationslovgivningen.

Sydøstjyllands Politi kan ligeledes berette om to indbrud på Thygesminde Allé i Fredericia. Det første blev anmeldt fredag aften klokken 22.37. Husets beboere forlod adressen i onsdags klokken otte, og da de sent fredag aften kom hjem, var vinduet til stuen brudt op. Der var umiddelbart ikke stjålet noget fra villaen.

Det var der derimod fra det andet hus. Mellem klokken 16 og 22 fredag er der her forsvundet guld- og sølvsmykker. Indbrudstyvene var kommet ind gennem et vindue til et værelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Kan du hjælpe?: Muligt vidne til røveri og oplysninger om gerningsmænd efterlyses

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Fredericia

Har du også fået et uklart svar på coronatest?: Småting kan afgøre, om test er ugyldig

Annonce