Annonce
Navne

Advokat er vendt tilbage til Horsens

Morten Rüdevald. Pressefoto

Horsens: Advokat Morten Rüdevald, der er født og opvokset i Brædstrup, er tiltrådt som associeret partner hos Codex Advokater med base i firmaets afdeling i Horsens, efter at han i otte år har været direktør for og advokat i advokatfirmaet Brockstedt-Kaalund med kontorer i Silkeborg, København og Brædstrup.

Tidligere arbejdede Morten Rüdevald i knap 14 år hos nuværende LRP i Horsens.

- Det var i Horsens, jeg trådte mine barnesko som fuldmægtig, det var dér, jeg fik bestalling som advokat og senere fungerede som partner hos det største advokatfirma i byen i 10 år. Heldigvis har jeg gennem alle årene haft en rigtig god tilknytning til Horsens og ikke mindst til erhvervslivet i byen, og jeg har hele tiden arbejdet for og med mine kunder i Horsens, så jeg tænker, at jeg hurtigt falder til igen, siger Morten Rüdevald i en pressemeddelelse.

Hos Codex Advokater vil han fortsætte sit arbejde som advokat indenfor erhvervsretlige områder som f.eks. selskabsret, virksomhedsoverdragelser, kontraktsret samt køb, salg og udlejning af erhvervsejendomme, og derudover vil han fortsat varetage sine bestyrelsesposter, bl.a. i Kop & Kande-kæden, Jacobsens Bakery og Turbineforlaget.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Flere af byens virksomheder har taget spendér-bukserne på: Voucher-konkurrencer fortsætter

Annonce