Annonce
112

Afdød fundet i bæk var 35-årig lokal mand – politiet efterforsker dødsfaldet

En lokal 35-årig blev tirsdag fundet på Follerupvej i Fredericia. Han var afgået ved døden, og politiet efterforsker på nuværende tidspunkt sagen. Foto: Local Eyes
Tirsdag formiddag blev en mand fundet i en bæk ved Follerupvej i Fredericia. Politiet efterforsker sagen, men det er ikke nødvendigvis, fordi der er sket noget mistænkeligt, oplyser vagtchefen.

Fredericia: Det var en 35-årig mand fra lokalområdet, der tirsdag formiddag blev fundet druknet i en bæk ved Follerupvej i den vestlige del af Fredericia.

Det oplyser vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Jørn Lindhardt.

Han oplyser samtidig, at forældrene til den afdøde mand er blevet underrettet, og at politiet i skrivende stund er i gang med at efterforske dødsfaldet.

- Der er ikke nødvendigvis sket noget mistænkeligt, men indtil efterforskningen er afsluttet, ved vi ikke, hvad der er sket, siger vagtchefen.

Der er tirsdag over middag både en retsmediciner og teknisk afdeling til stede på Follerupvej for at foretage en såkaldt findesteds-undersøgelse, som bliver foretaget "ved drabssuspekte dødsfald, hvor liget fortsat befinder sig på findestedet."

Sådan lyder beskrivelsen af undersøgelsen på Institut for Retsmedicin, Aarhus Universitets hjemmeside. Her står det også beskrevet, at "retsmedicineren sædvanligvis vil afholde det retslægelige ligsyn."

- Når vi undersøger, så er det fordi, vi ikke er sikre på, hvad der er sket. Det er ikke sikkert, der er noget i det, men vi vil gerne være helt sikre, før vi lukker sagen, lyder det fra vagtchef Jørn Lindhardt.

Klokken 10.18 tirsdag formiddag gik en alarm til TrekantBrand med ordlyden ’Redning – drukneulykke søer-havn’. Indsatsleder Per Møller Jensen fra brandvæsenet oplyste kort før middag, at der var tale om en drukneulykke i en bæk, men at han derudover ingen kommentarer havde til sagen.

Annonce
En lokal 35-årig blev tirsdag fundet på Follerupvej i Fredericia. Han var afgået ved døden, og politiet efterforsker på nuværende tidspunkt sagen. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Byrådet får orientering fra politiet efter drab: - Vi skal ikke være en krigszone

112

Politiet frygter opgør efter skuddrab: Indfører visitationszone i Korskærparken og midtbyen

112

Dagen derpå: Politi forsøger at skabe tryghed i og omkring Korskærparken

112 For abonnenter

Den kolde likvidering på Glentevej: I 2005 blev Bobby skuddræbt i en opgang

Fredericia

Eks-borgmester vred på borgmester efter skattenyhed: - Minder efterhånden om det russiske styre

Annonce