Annonce
Fredericia

Affaldet hos private hober sig op: Kommunen tillader ekstra restaffald

I den kommende tid kan private i Fredericia Kommune komme af med ekstra meget restaffald. Hvor længe den ekstraordniære ordning gælder er endnu uvist. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Fredericia: I flere husstande hober mængden af affald sig hurtigere op end normalt, fordi mange børn er hjemme fra børnehave eller skole, og flere voksne arbejde hjemmefra på grund af coronarestriktioner. Det betyder, at der i nogle hjem ikke er plads nok i skraldespanden.

Den udfordring forsøger Fredericia Kommune nu at løse, oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

Byrådet har åbnet for, at Affald og Genbrug kan hente en ekstra sæk restaffald sammen med den almindelige dagrenovation. Eneste betingelse for, at det ekstra restaffald bliver taget med, er, man på forhånd kontakter Affald og Genbrug på affald.genbrug@fredericia.dk eller telefonnummeret 7210 6367.

Sækken skal være lukket og må kun indeholde restaffald og ikke ting til genbrug. Efter man har givet Affald og Genbrug besked om det ekstra affald, skal sækken stilles ved siden af restaffaldsbeholderen, og den bliver så taget med på den normale tømningsdag.

Ordningen er trådt i kraft og gælder, indtil kommunen melder andet ud.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Slut med fest og farver efter midnat?: To lokale barejere ser flest fordele ved tidligere lukketid

Fredericia For abonnenter

Trods lavt smittetal i Fredericia: Koncert-aflysning er 'det rigtige at gøre'

Annonce