Annonce
Fredericia

Afløser på plads: Meny får ny købmand fra Struer

Morten Birkebæk, der i tre år har været købmand i Struer, bliver ny købmand i Meny i Fredericia. Han starter senest 1. november. Arkivfoto: A.P. Christensen
Dagrofa har ansat 41-årige Morten Birkebæk, som købmand for Meny i Fredericia. Han starter senest 1. november.

Fredericia: Manden, der fremover skal stå i spidsen for Meny i Fredericia, er fundet. Dagrofa, som ejer supermarkedskæden Meny, sætter den 41-årige købmand Morten Birkebæk i spidsen for holdet i Fredericia.

- Jeg har altid drømt om at være med til at starte en ny butik, så det er en gave at få lov til at være med til at udvikle en næsten ny butik. Jeg glæder mig meget til at starte, siger Morten Birkebæk.

Købmanden, der har arbejdet i butik i 24 år, viste også interesse for jobbet som købmand, sidst stillingen var ledig. Dengang blev supermarkedets første købmand, Henrik Eriksen, ansat. Han fratrådte stillingen midt i august kun et halvt år efter åbningen af butikken.

Morten Birkebæk kommer fra Meny i Struer, hvor han har været købmand i tre år. Han bor i dag i Aulum mellem Herning og Holstebro, men flytter til Fredericia, når han har fundet en bolig her. Den nye købmand starter i Fredericia senest den 1. november, da han skal overdrage sin nuværende forretning.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Kø og kaos ved tilsandet rampe - Men så tog Benny fra Varde affære

112 For abonnenter

Pistol blev brugt ved drabet i Korskærparken: To mænd idømt flere års fængsel for våbenbesiddelse

Annonce