Annonce
112

Omfattende uheld skaber aftenkø ved indfaldsvejene

Lang kø ud for Trinity og hen mod viadukten i Snoghøj lørdag aften. Billederne er taget ved 17.45-tiden. Foto: Peter Friis Autzen

Fredericia: Dagens mange uheld på motorvejene har stadig indflydelse på trafikken i Fredericia.

Ved 18-riden er der lange køer af biler i Erritsø- og Snoghøjområdet ved Trinity.

Det sker efter en dag med lange køer på motorvejen efter flere uheld. Blandt uheldet lørdag morgen, hvor en lastbil væltede og spildte dieselolie på vejbanen. I flere timer var et stykke motorvej i østgående retning spærret ved Middelfart, og biler blev ledt ad andre veje.

Der var også kø på den jyske del af motorvejsnettet, og i Fredericia kunne det også ses på tilkørslerne til motorvejen.

Lang kø ud for Trinity og hen mod viadukten i Snoghøj lørdag aften. Billederne er taget ved 17.45-tiden. Foto: Peter Friis Autzen

15 minutters kø på motorvej

Vejdirektoratet melder om forlænget rejsetid på op til 15 minutter på motorvejen mellem Fredericia V og Middelfart Ø. Det skyldes oprydning efter et uheld på strækningen, og der forventes normal trafik igen først på aftenen, meddeler Vejldirektoratet.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Åbent brev til byrådet i Fredericia: Tænk disse punkter ind i arbejdet med næste års budget

Læserbrev: På det ugentlige tværpolitiske, offentlige møde i Demokraticontaineren i Kanalbyen var emnet tirsdag 10. september "Velfærdspolitik i de kommende år i Fredericia". Som sædvanlig var der en livlig diskussion i en positiv ånd. Samtalen foregik endnu en gang på tværs af partiskel og andre interesser. Mødet endte ud med enighed om at opfordre byrådspolitikerne til at tænke nedenstående punkter ind i arbejdet med næste års budget. Vi håber, I vil sætte fokus på de svageste borgere og på arbejdsmiljøet for de kommunalt ansatte. Der var enighed om, at velfærden generelt skal være i centrum, og følgende områder blev specifikt nævnt som indsatsområder: Folkeskolerne. Der er kun fem kommuner i landet, der bruger færre økonomiske midler pr. elev. Var det en ide og en mulighed at tildele midlertidig "førtidspension” til syge borgere, så de får ro til at komme sig og samle kræfter, inden der tages stilling til deres fremtidige tilknytning til arbejdsmarkedet? Fritidstiltag for den ungdomsgruppe, der ikke er knyttet til Ungdommens Hus. Sikring af, at frivillig indsats ikke på nogen måder indregnes i normeringsbehovet. Personale nok til at tage sig dybtgående nok af de underretninger, der indsendes til familieafdelingen. For at fremme arbejdsmiljøet på de offentlige arbejdspladser skal der være mindre kontrol og mere tillid, og i den sammenhæng vil det være en god idé at lade en stor del af arbejdsprocesserne bestemmes af selvstyrende teams. Det er vigtigt, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for de områder, der vedrører velfærden. Når forholdene er gode for de kommunalt ansatte, er der stor sandsynlighed for, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for disse områder, så der på sigt kan blive et tilstrækkeligt antal kvalificerede medarbejdere at vælge imellem. Det er væsentligt, at der bliver lagt endnu mere vægt på et positivt og inkluderende menneskesyn i den kommunale organisation. Vi ønsker byrådet rigtig god arbejdslyst i processen med budgetforhandlingerne!

Annonce