Annonce
Erhverv

Alarmfirma i Fredericia vokser: Overtager del af naboer i Middelfart

Det lokale firma Zipp Systems, der leverer leverer tyverialarmer, brandsikring, adgangskontrol og video-overvågning, overtager en del af konkurrenten Trap+ i Middelfart. Nærmere bestemt 130 kunder og serviceaftaler inden for alarm og video-overvågning. Modelfoto: Søren Bidstrup, Ritzau Scanpix
Zipp Systems køber 130 kunder af Trap+ i Middelfart inden for områderne alarm og video-overvågning.

Fredericia: Det 10 år gamle og 14 mand store lokale firma Zipp Systems overtager en del af Traps+'s forretningsområde.

Trap+ i Middelfart er fra 1952 og laver traditionelle el- og vvs-installationer til tele- og datainstallationer, styresystemer og brand- og sikkerhedssystemer. Virksomheden leverer også service- og vagtordninger til erhverv og private, og det er alarm- og video-overvågningsdelen, Zipp Systems i Prins Christians Kvarter 26 overtager.

Det fortæller Zipps direktør, Karsten Søby, i en pressemeddelelse:

- Trap+ Alarm er en attraktiv virksomhed med kompetente medarbejdere og et godt ry i branchen. Der er et rigtigt godt match mellem Trap+ Alarm og Zipp Systems.

- Jeg er overbevist om, at købet af afdelingen vil blive en fordel for såvel Zipp Systems kunder som for Traps+'s nuværende kunder, der får adgang til Zipp systems brede palet af kompetencer og services, fortsætter Karsten Søby.

Annonce

Ikke nye ansatte

- Vores mission har altid været at tilbyde vores kunder professionelle løsninger til konkurrencedygtige priser med optimal service, både under og efter installationsforløbet, lyder det fra Jesper Blaaberg, indehaver af Trap+ A/S:

- Den mission ser jeg frem til at fortsætte i Zipp-regi.


Trap+ Alarm er en attraktiv virksomhed med kompetente medarbejdere og et godt ry i branchen. Der er et rigtigt godt match mellem Trap+ Alarm og Zipp systems.

Karsten Søby, dir. Zipp systems


- Vi ligger i forvejen højt på brandsikring, og det er indenfor alarm og video-overvågning, vi gerne vil vækste, så derfor køber vi Trap+'s kundekartotek med 130 kunder og de eksisterende serviceaftaler, forklarer Karsten Søby fra Zipp systems til Fredericia Dagblad.

Der er derfor ikke tale om at overtage medarbejdere fra Trap+.

Zipp systems leverer tyverialarmer, brandsikring, adgangskontrol og video-overvågning. Primært til erhvervslivet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Stilhed før storm: Restauratører forventer større rykind i weekenden

Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Fredericia

Onsdagens coronatal: Hannerup sogn alarmerende tæt på nedlukning

Annonce