Annonce
FC Fredericia

Alberte fra Fredericia kæmpede sig til endnu en flot placering

Alberte Kjær Pedersen endte på  en 10. plads i world cup-løbet på Sicilien. Arkivfoto
Alberte Kjær Pedersen fra Fredericia Triathlon Team endte på en 10. plads i et world cup-løb på Sicilien sidste weekend.

Fredericia: Alberte Kjær Pedersen fra Fredericia Triathlon Team fortsætter med at lave gode resultater. For knap 14 dage siden debuterede hun på den olympiske triatlon-distance, da hun endte på en syvendeplads i et world cup-løb i Lissabon.

I weekenden stillede hun til start på Sicilien, og her kom hun ind på en 10. plads i et stærkt felt. Dermed har hun sikret sig to top-10-placeringer indenfor et par uger.

Den olympiske distance består af 750 meter svømning, 20 kilometer cykling og fem kilometer løb.

Annonce

Alberte Kjær kom op af vandet som nummer 15 i tiden 9.19 og var blot 21 sekunder efter den førende svømmer. Dernæst fulgte en krævende cykelrute med en 1,5 kilometer lang 17 procents stigning. Ruten skulle gennemkøres tre gange. Feltet knækkede lige foran Alberte Kjær, og ni kvinder lagde sig i front efterfulgt af en forfølgergruppe bestående af blandt andre Alberte Kjær. Forfølgergruppen fik dog aldrig samarbejdet til at fungere, hvorfor der var 1.30 op til de forreste, da atleterne steg af cyklerne.

Alberte Kjær var nummer 18, da hun gik i gang med løberuten. Løbet er hendes force, og det viste hun ved at løbe den fjerdehurtigste tid af alle deltagere. De fem kilometer blev tilbagelagt på 17.22, og dermed løb hun sig op på en samlet 10. plads.

- Det er fantastisk overvældende at se Alberte konkurrere på dette høje niveau. To top ti placeringer på en uge i stærke felter er sindssygt flot af så ung en atlet, siger formand for Fredericia Triathlon Team Carsten Andersen i en pressemeddelelse.

- Alberte er inde i en utrolig flot stime, der giver rigtig mange gode point til verdensranglisten hvor hun vel må være at betegne som ugens højdespringer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce