Annonce
Navne

Alderspræsident slog alle i karakterræset

Kenneth Petersen scorede det højeste snit på holdet af finansbachelor-studerende på IBA Erhvervsakademi, Kolding. Foto: Maria Tuxen Hedegaard
Annonce

Vejle: Kenneth Petersen fra Vejle fik overrakt prisen for det højeste karaktersnit, da IBA Erhvervsakademi i Kolding for nylig holdt dimission for et nyt hold finansbachelorer.

- Det er altså megavigtigt det her: Jeg er ikke en nørd. Jeg er meget mere end et snit på 11,1. Det er ikke sådan, at jeg har siddet og nørdet lektier fredag aften, lyder den 40-årige vejlensers kommentar til topplaceringen.

Han var selvfølgelig glad for at få prisen – ikke mindst set i lyset af, at det slet ikke lå i kortene, at Kenneth Petersen skulle få så gode karakterer. Da han i sin tid forlod gymnasiet, var det med et gennemsnit på otte efter den gamle 13-skala.

Kenneth Petersen fik ikke kun det bedste snit. Han var også alderspræsident på holdet, hvilket skyldes en lille omvej i karriereforløbet. Efter gymnasiet og et sabbatår blev han bankelev hos Nordea, hvor han var i seks år, inden han røg ud i et længerevarende sygdomsforløb.

- Da jeg blev sulten efter at komme tilbage til den kommercielle sektor, afsøgte jeg mulighederne, og jeg syntes, at finansbachelor-uddannelsen åbnede flere døre, siger Kenneth Petersen.

Han har været glad for studiet, ikke mindst fordi det er så case-orienteret.

- Jeg har desuden været med i en fantastisk studiegruppe, hvor vi supplerede hinanden godt. Hvis jeg var svag på et felt, var der andre, der var stærke – og omvendt. Mens de unge kom med frisk viden, kunne jeg byde ind med erfaring og mere modenhed, siger han i pressemeddelelse fra IBA Erhvervsakademi .

Han er nu helt fit for fight og har et stort ønske om at kunne fortsætte hos Nordea, hvor han var i praktik, og hvor han i øjeblikket er ansat i erhvervsafdelingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
FC Fredericia For abonnenter

Live: Kan FC Fredericia slå overmagten fra Silkeborg?

Fredericia

Dagens coronatal for Fredericia er klar: Vigtigt parameter falder fortsat - men flere er konstateret smittet

FC Fredericia

En uhyggelig modstander: FC Fredericia vandt senest over Silkeborg i 2016

Fredericia For abonnenter

Poser kan blive erstattet af spande: Det vil sætte renovationsudgiften i vejret

Annonce