Annonce
Sport

Alexander Milosevic vil være en del af toppen med Vejle

Alexander Milosevic (med orange trøje) trænede for første gang med VB tirsdag formiddag. Foto: Søren Gylling
Alexander Milosevic havde sin første træning med VB tirsdag formiddag. Den svenske stopper er ikke kommet til klubben for "bare" at overleve i Superligaen. Han vil være en del af toppen.
Annonce

Vejle: Solen lyste nådesløst ned på VB-spillerne, da de blev pisket igennem træningen af Constantin Gâlcă tirsdag formiddag.

Mandag blev truppen testet for coronavirus, og derfor blev tirsdag den første træningsdag i den nye sæson.

Den nye svenske forsvarsspiller Alexander Milosevic deltog fuldt ud under den bagende sol.

- Jeg har fået at vide af mine holdkammerater, at vejret ikke altid er sådan her i Danmark, sagde svenskeren med et grin.

Han kommer til VB efter en periode uden klub. Hans sidste fodboldkamp ligger et år tilbage, og han blev løst af sin kontrakt med engelske Nottingham Forest 28. oktober sidste år.

Dermed har han været klubløs, indtil VB kom efter ham og skrev kontrakt med ham den 29. juli. Det sidste år er ikke gået, som Alexander Milosevic havde håbet. Men han vil hellere kigge frem end tilbage.

- Hvad kan man sige om det sidste år? Du ved, hvad der foregår i verden lige nu med coronavirus. Det stoppede et skifte for mig tidligere. Og hvad skulle jeg gøre ved det? Jeg kunne ikke bare sætte mig ned og græde. Jeg var nødt til at fortsætte med at træne på alle tænkelige måder. Jeg har trænet med min tidligere klub AIK, og jeg har været i fitnesscentret. Jeg har trænet hele tiden i et år, sagde stopperen.

Annonce

Derfor blev det VB

Ifølge det svenske medie Expressen var Alexander Milosevic tæt på et skifte til netop AIK, men det faldt igennem. Han valgte i stedet VB.

- En af grundene er, at AIK er midt i sæsonen nu. Med Vejle får jeg hele optakten til sæsonen med. Men jeg ledte også efter det rette projekt, og for mig er det Vejle, sagde Alexander Milosevic og fortsatte:

- Jeg talte med ejerne, før jeg skiftede, og de talte om en god fremtid for mig i Vejle. Jeg vil gerne bare spille fodbold igen og nyde det. Jeg kan ikke lide at gå rundt uden at spille, for fodbold er mit liv, forklarede han.

Og det store spørgsmål er så, hvilken form man er i, når man har været klubløs i over et halvt år og ikke spillet fodbold i et år.

- Den er ok, men den kan stadig blive bedre. Jeg ser frem til at komme i bedre form, for den er ikke dårlig, men den er heller ikke på toppen, sagde han.

Især timingen mangler, når man har været ude så længe.

- Jeg kan godt aflevere en bold. Det er mere timingen, som ikke sidder der. Men det kommer hurtigt, så jeg er slet ikke bekymret. Nu får jeg en hel optakt til sæsonen her, og jeg vil bare nyde det, sagde han.

Annonce

Vil ikke bare overleve

VB er oprykker til Superligaen, og den bliver brutal i den kommende sæson med blot 12 hold og lutter vanskelige kampe.

- Normalt, når man er oprykker, vil man sige, at man bare skal blive i ligaen. Men det er ikke målet for mig, Jeg vil være en del af toppen, sagde han.

Alexander Milosevic er 28 år. Han har syv kampe på det svenske A-landshold og har en fortid i Vasalund, AIK, Besiktas, Hannover 96, Darmstadt, Rizespor, og Nottingham Forest.

Annonce
Annonce
Fredericia

Spørgelystne fredericianere havde masser af input til byudvikling: Forslag om legeplads, byhaver, showrooms til webbutikker

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Sådan er corona-tallet torsdag: Fredericia rykker ned ad liste

Fredericia

Forslag til ny bypark byder blandt andet på tobaksplanter, hundeskov og vandhuller med salamandere

Fredericia

Corona: Smittetal er stabilt på gymnasium - ét nyt tilfælde

Annonce