Annonce
Kolding

Alfa Laval-direktør bliver ny bestyrelsesformand for stor erhvervsfond

Fra venstre: Otto Popp Clausen, afgørende formand for Fonden, den nye næstformand Pernille France, Group SEO ved River Online og ny formand Ole Rudbeck Petersen, direktør for Alfa Laval i Kolding. Det tredje medlem af bestyrelsen, Søren Ravn, formand for Foreningen Business Kolding, var syg på dagen for bestyrelsesmødet. Foto: Business Kolding
Den afgående formand, tidligere topchef hos Würth Danmark stopper efter eget ønske i Fonden Business Kolding. Også kommunalvalget får betydning for sammensætningen erhvervsforeningen.

Kolding: Ole Rudbeck Petersen, direktør for Alfa Laval i Kolding, skal være ny formand for Fonden Business Kolding. Alfa Laval-direktøren afløser Otto Popp Clausen, der siden 2014 har været fondens formand.

Pernille France, Group CEO i River Online er samtidig udpeget til fondens bestyrelse af Foreningen Business Kolding. Det står klart efter et bestyrelsesmøde torsdag i denne uge.

Fremadrettet består bestyrelsen af Søren Ravn, der også er formand for Foreningen Business Kolding, næstformand Pernille France, Group SEO ved River Online og formand Ole Rudbeck Petersen, Direktør for Alfa Laval i Kolding.

Annonce

- Jeg ser frem til arbejdet som formand, for Business Kolding er bindeleddet mellem byrådet og Koldings virksomheder. Vi står midt i en grøn omstilling og en digitalisering, der rummer både udfordringer og muligheder for erhvervslivet. Derfor er det afgørende, at vi har et stærkt partnerskab med uddannelsesinstitutionerne, byrådet og virksomhederne, hvis vi skal klare os godt i konkurrencen, udtaler Ole Rudbeck Petersen.

Stopper efter eget ønske

De tre bestyrelsesmedlemmer bakkes op af et såkaldt Advisory Board bestående af Gitte Lindbo (Kolding Storcenter), Heidi Kjær (SCANDIC Kolding), Anne Halskov (Penatos A/S), Kristina Jørgensen (Kolding Byråd), Poul Erik Jensen (Kolding Byråd), Jørn Pedersen (borgmester) samt Thomas Boe (Kommunaldirektør).

Advisory boardet vil som følge af kommunalvalget ændres ved årsskiftet, hvor nyvalgte byrådsmedlemmer og den nye borgmester indtræder i boardet.

Otto Popp Clausen, tidl. CEO for Würth Danmark, stopper som formand efter eget ønske. Otto Popp Clausen har været formand for fonden i næsten otte år.

- På vegne af hele Fonden Business Kolding vil jeg gerne takke Otto for en fantastisk indsats for Koldings erhvervsliv. Otto har været en samlende figur for virksomhederne og organisationen, til stor gavn for hele Kolding, udtaler Ole Rudbeck Petersen.

Der vil ved fondens nytårskur den 7. januar 2022 på Koldinghus være lejlighed til at hilse på fondens nye bestyrelse, samt takke den afgående formand, skriver Business Kolding i en pressemeddelelse.

Annonce
Fredericia For abonnenter

Da alt så sort ud, blev fællesskabet et vendepunkt for gigtramte Anne: - Hvis man har et trist liv, skal man blive frivillig. Det giver så meget

Danmark

Lørdagens coronatal: Syvende dag i træk med over 4000 nye coronatilfælde

Annonce
Annonce
Annonce
Fredericia

Se billederne: Velklædte elever genoptog tradition med skolebal og særlig dans

KONKURRENCE For abonnenter

Spær øjnene op og find fem fejl: Hvis du har heldet med dig, kan du vinde gavekort til byens butikker

Fredericia

Jeanette kan ikke få nok af december: - Jeg render gerne rundt med nissehue og synger julesange på jobbet

Sport

Skal det være i Spanien, at Mie Højlund får opfyldt en hed drøm?

DF-hovedbestyrelsesmedlem udfordrer Messerschmidt i formandsvalg

Erhverv

34-årig fra talentprogram skal være erhvervsdirektør for Sydbank Kolding

Navne

Surf-butik får årets handicappris: Tilbyder vandaktiviteter til alle - handicap eller ej

DF slår revner - er det Fremskridtspartiet om igen?

Fredericia

Gys på volden giver gysser til lokal velgørenhed

Fredericia For abonnenter

Sanddalhus er solgt til to fynboer: Ejendom og park sættes i stand

FC Fredericia

Nederlag svier i et par dage, men herefter har FC Fredericias anfører lært at se tingene med andre briller: - Det er vigtigt at tænke på, hvad vi har præsteret som helhed

Annonce