Annonce
Fredericia

Alle ansatte blev testet efter tre coronatilfælde: Ingen andre testet positiv hos Indre Missions Hus

Coronatest af de ansatte i Indre Missions Hus viser, at der ikke er yderligere smittede end de tre oprindelige. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Annonce

Fredericia: Kun ganske få medarbejdere i Indre Missions Hus i Fredericia har i denne uge arbejdet fra deres normale arbejdsplads, men fra næste uge vender en mere almindelig hverdag tilbage.

I sidste weekend blev tre ansatte testet positive for coronavirus. Derfor besluttede ledelsen hurtigt, at langt størstedelen skulle arbejde hjemmefra i denne uge. De blev desuden bedt om at få taget en coronatest.

Dem er der svar på nu, og de viser, at der ikke er fundet yderligere smittede, og den melding skaber lettelse, fortæller Indre Missions generalsekretær Jens Medom Madsen på organisationens hjemmeside.

- Oplevelsen viser, at vi er gode til at passe på hinanden og følge de anbefalede corona-restriktioner med afstand og ekstra hygiejne. Men den viser også, at coronasmitten er lumsk og pludselig kan sprede sig hurtigt. Derfor måtte vi også handle hurtigt.

- Indre Missions Hus er ikke kun en arbejdsplads med 55 ansatte, men også et hus, hvor der kommer mange gæster og holdes mange møder. Sådan ønsker vi, at det fortsat skal være, og derfor har vi konstant stort fokus på, at det skal være trygt at kommer her, forklarer Jens Medom Madsen.

Med ingen yderligere smittede kan medarbejderne fra på mandag vende tilbage til deres arbejdsplads på Korskærvej.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Kommunen hjælper med at opspore smittede: - Jeg bliver ikke overrasket, hvis smittetallet stiger over de kommende dage

INFO

Pressenævnet kritiserer Fredericia Dagblad

Fredericia

Testbil kommer til Fredericia: 16 gymnasieelever og én lærer smittet - over 800 elever og lærere skal testes for corona

Fredericia For abonnenter

Coronaramt gymnasieelev kalder kritik af fester for 'unfair': - Vi unge er udsat for en heksejagt

Annonce