Annonce
Middelfart

Alle er velkomne: Cigaretskodder i naturen og madspild - 5. klasse viser klimaløsninger

Den 27. september havde Fyens Stiftstidende og Melfar Posten i Havnegade i Middelfart besøg af 5.A. fra Lillebæltskolen, hvor der blev afholdt et fælles redaktionsmøde. Foto: Daniel Kofoed
Annonce

Middelfart: Hvordan kan vi hver især og som kommune forbedre klimaet i Middelfart? Og hvilke områder skal vi satse på?

Det vil 5.A. fra Lillebæltskolen komme med deres bud på onsdag den 20. november klokken 14-15.30, hvor de i samarbejde med Fyens Stiftstidende og Middelfart Kommune inviterer til Løsningernes Rum, som er en eftermiddag, hvor løsninger og konstruktiv journalistik er i centrum.

Arrangementet bliver afholdt på rådhuset i Middelfart i lokalet Røjle Klint.

Eleverne har i grupper siden september arbejdet med konstruktiv journalistik og derfor undersøgt forskellige klimamæssige udfordringer, og hvordan vi i Middelfart Kommune kan være med til at løse disse udfordringer. Temaerne, de har undersøgt og vil komme med løsninger på, omhandler alt fra skrald og cigaretskodder i naturen til madspild og genbrug af tøj.

Arrangementet vil blive indledt med, at eleverne står ved deres egne stationer, som man frit kan besøge og høre om deres tanker.

Derefter vil eleverne i plenum få feedback på deres løsninger af blandt andet klimachef i Middelfart Kommune Morten Westergaard.

Alle, der er interesserede i at se elevernes klimaløsninger, er velkomne til at dukke op til arrangementet.

Tilmelding sker til melka@jfmedier.dk. Da der er et begrænset antal pladser, sker det efter først-til-mølle-princippet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce