Annonce
Kolding

Alle kan blive minibygger

De små byggesten kan skæres til, så det passer perfekt ind i byggeriet. Det kræver lidt snilde, men det lærer man også, siger Poul Hauschildt. Foto: Morten Pape
Der findes flere minibyer rundt omkring i landet, og alle kan blive minibygger, mener Poul Hauschildt, der kendetegner arbejdet som minibygger således:
Annonce
Annonce

1. Sammen kan vi alt

- Vi siger i Kolding Miniby, at sammen kan vi alt. For nogle kan det ene, nogle kan det andet, og nogle kan det tredje. Alle kan lære det, også selv om man ikke er håndværker. Vi har både sygeplejersker og kontorfolk, som arbejder i Kolding Miniby. Det kræver kun at man har lyst og gå på mod, og så kan man lære resten af os andre.

Annonce

2. Man skal være tålmodig

- Det kræver tålmodighed, hvis tingene ikke lige går, som man vil. Men hvis man har siddet længe nok, så går man lige en tur og får en kop kaffe og snakker med de andre, og så kan sidde stille og roligt og arbejde igen, siger Poul Hauschildt.

Annonce

3. Man glæder sig selv og andre

- Man får glæde af at have skabt noget noget, man kan se er pænt, og som andre også har glæde af, siger Poul Hauschildt og tilføjer:

- Som minibygger skal man kunne tåle en del ros, for man får næsten røde øre, når man taler med gæsterne, for de er altid glade for at komme her.

Annonce

4. Man bliver nysgerrig

- Jeg tror, at når man involverer sig, så bliver man mere nysgerrig undervejs. For mig betyder det historiske bag bygningerne mere og mere, og sådan tror jeg, at mange har det, siger Poul Hauschildt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Grov spøg gik alt for langt: 16-årig blev kidnappet og lagt i bagagerum af maskeklædte personer

CORONAVIRUS

Live: Se listen - her skal du huske at bære mundbind

Fredericia For abonnenter

Klar tale til minister og ordførere: Private aktører skal bidrage til Fredericia Teater version 2.0

Annonce