Annonce
Middelfart

Alle medarbejdere er opsagt: Sund og Skov er sat til salg for 20 millioner kroner

Sund og Skov er blevet sat til salg af ejeren, Stensdal Group. Foto: Jesper Larsen
Sund og Skov er sat til salg til en pris på 20 millioner kroner, bekræfter ejeren, ejendomsinvesteringskoncernen Stensdal Group.

Ferie- og konferencecentret Sund og Skov på Oddevej er blevet sat til salg til en pris på 20 millioner kroner.

Det bekræfter Eske Munck, som er økonomidirektør i ejendomsinvesteringskoncernen Stensdal Group. Koncernen har indtil nu har haft Sund og Skov ved Fænøsund som et af dens udviklingsprojekter med henblik på videresalg.

- Vi har ikke de rette kompetencer i koncernen til at drive sådan et feriecenter. Vi koncentrerer os om passive ejendomsinvesteringer, og det falder det ikke ind under, så vi vælger at gå ud af det igen, hvis det kan lade sig gøre, siger Eske Munck.

For at den kommende ejer eller muligvis forpagter er stillet så frit som muligt, er Sund og Skovs direktør Annette Thiesen og resten af personalet blevet afskediget.

- Det er typisk sådan, at hvis der kommer en ny ejer eller forpagter, så sætter de egne folk i spidsen, siger Eske Munck.

Han tilføjer dog, at han håber, handlen falder på plads således, at hele eller dele af personalet kan fortsætte i tilsvarende job på feriecentret.

Udbuddet af Sund og Skov blev offentliggjort i en annonce i avisen Børsen i denne uge.

Fyens Stiftstidende har været i kontakt med Sund og Skov, men er blevet bedt om at rette alle spørgsmål mod Eske Munck og Stensdal Group.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Lokaldebat om budget2020: Vi har brug for bump, chikaner, overvågning eller andet

Lokaldebat: Jeg bor i Balslev, lige i krydset ud til vejen Middelfart/Ejby to kilometer fra Ejby. Hver dag oplever vi, at der køres alt for stærkt gennem vores lille by, især bilister fra Middelfart-siden kører med høj fart igennem. Der er byskilte på begge sider af byen, hvilket betyder, at man kun må køre 50 kilometer i timen, men dette bliver slet ikke respekteret. Kommunen har også sat 60 kilometer-skilte op fra Balslev og ind til Ejby. Heller ikke dette bliver respekteret. Det fylder rigtig meget for os herude på landet, at vi hver dag skal frygte trafikken. Bilerne raser forbi vores hoveddør, og det er med bævende hjerte, vi sender børn og unge afsted på cykel. Vi har brug for, at der bliver etableret trafikdæmpende tiltag – bump, chikaner, overvågning eller andet. Eksempelvis kunne vi bruge stærekasser ved indkørslen til byen – hvad mon det ville koste? Mit forslag til budgettet er, at trafikdæmpende tiltag opprioriteres – at der sættes (mange) flere penge af til dette, så vi kan opleve at trafiksikkerheden tages alvorligt. At der lægges vægt på trafik-tryghed for alle borgere i kommunen.

Annonce