Annonce
Fredericia

Alligevel landsoldat i gaderne op til 6. juli: Open By Night fredag

Open By Night i Fredericia fredag - endelig, efter måneder med nedlukning. I gaderne sås blandt andet den tre meter høje Jens Landsoldat fra det lokale Teater Figuletta. Foto: Søren Gylling
Annonce

Fredericia: Når nu det meste er aflyst 5. og 6. juli, må man jo finde andre måder at få folk i gaderne for at se militær i uniformer, kanoner og alt det øvrige, der normalt forbindes med sejrsfesten.

For eksempel en tre meter høj, gående dukke - Jens Landsoldat - skabt af det lokale dukke- og figurteater Figuletta.

Figuletta lod også den store, blå elefant Molly gå rundt på strøgene fredag eftermiddag og aften for at hilse på børn og voksne. Der var Open By Night og slagtilbud indtil klokken 22.

I Danmarksgade skulle man ramme en skive med en ærtepose, og så skød små kanoner en bold ud, man kunne prøve at gribe. Der var også andre ting for børn, trommeshow på gryder og skraldespande samt øl og pølser til de tørstige og sultne.

Men først og fremmest længe åbent og endelig en mulighed for Fredericia Shoppings medlemmer til at skubbe til omsætningen efter måneder med nedlukninger og ingen sen aftenhandel siden sidste år. Kii.

Bueskydning på Rådhuspladsen. Vejret var lidt blandet, men Fredericias gågader var fulde af gode tilbud fra de handlende i Fredericia Shopping. Foto: Søren Gylling
Ram skiven med en ærteposer, og så skyder kanonen. I Danmarksgade. Foto: Søren Gylling
Den blå elefant, Molly, hilste på fredericianerne fredag, da der var aftenåbent  til klokken 22.  Foto: Søren Gylling
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Kan du hjælpe?: Muligt vidne til røveri og oplysninger om gerningsmænd efterlyses

CORONAVIRUS

Live: Det er for tidligt at glæde sig over smittetal, mener Mølbak

Fredericia

Har du også fået et uklart svar på coronatest?: Småting kan afgøre, om test er ugyldig

Annonce