Annonce
Fredericia

Ambitiøse spejdere vil have endnu flere med

Mad laves på trangia. Foto: Jens Thybo
Annonce

Fredericia: At klatre i træer, bygge forhindringsbaner og lave mad over bål er igen populært blandt børn og unge, og spejdergrupperne rundt omkring i landet vokser.

Hos de lokale spejdere i Fredericia hilser man udviklingen velkommen, og søndag den 23. august inviterer de derfor børnefamilier forbi til en dag med aktiviteter i naturen.

På dagen vil man blandt andet kunne opleve at kramme et træ, tænde et bål, dyrequiz, ligesom der vil være stegte bananer med chokolade over bål og saftevand. Aktiviteterne foregår fra kl. 10-12 på Højmosevej 9B, fortæller gruppeleder Mette Bjørn Christensen i en pressemeddelelse.

Et af fokusområderne for spejderne i Fredericia er aktiviteter for børnefamilier, kaldet familiespejd. Her tilbyder spejderne aktiviteter i naturen, hvor forældre sammen med deres børn mellem tre og seks år kan være spejdere. Hos familiespejd er det altså hele familien, der sammen er til spejder.

På spejdernes hjemmeside www.faestningsgruppen.dk kan man læse mere om aktivitetsdagen, og allerede nu kan man tilmelde familien til familiespejd.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Ivan og den etbenede hane

Fredericia

Investeringer på vej i midtbyen: Gothersgade Syd bliver permanent gågade

Fredericia

Partier tager penge af kassen for at få råd til store anlægsopgaver - ny skole og teaterplaner afventer

Annonce