Annonce
FC Fredericia

Amerikansk angriber stopper i FC Fredericia

1 divison FC Fredericia Kolding. Steven Enna Foto: Michael Svenningsen
Den amerikanske angriber Steven Enna stopper i FC Fredericia. Stoppet kommer efter en sæson, som blev ødelagt totalt af en knæskade.

Fredericia: Den amerikanske angriber Steven Enna er, ikke overraskende, færdig i FC Fredericia.

Det melder klubben ud onsdag aften i en kort pressemeddelelse.

Steven Enna blev fundet i USA af daværende cheftræner Jonas Dal og assistent Morten Dahm Kjærgaard, og selvom han ikke havde den store teknik, sprang han i deres øjne på grund af sin evne til at sparke bolden i kassen.

Annonce

I sin første sæson for FC Fredericia blev det da også til 11 mål i 1. division og en position som femmer på 1. divisions topscorerliste, men den gode begyndelse på tilværelsen i FC Fredericia blev ikke fulgt op i hans anden sæson.

Steven Enna blev i sæsonens første kamp mod Kolding grimt skadet i knæet og har siden ikke befundet sig på en fodboldbane. Faktisk har han i store dele af sæsonen været hjemme i USA. Han kom tilbage til Danmark i slutningen af sæsonen, men kunne stadig ikke spille.

Derfor fik cheftræner Michael Hansen reelt aldrig set ham i aktion, hvorfor det ikke er nogen overraskelse, at kontrakten ikke forlænges.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Helena blev kun 20 år: 'Mor, jeg har glemt mit træningstøj, jeg vender lige om nu og henter det', og så blev der helt stille

Annonce