Annonce
Erhverv

Anderledes reception i Erritsø

Foto: Torben Glyum

Erritsø - Pindemadder og fadbamser gad Kentaur ikke, da arbejdstøjsproducenten på Blytækkervej fejrede 25-års jubilæum fredag.

Nej, sagde ejer og stifter Bernt Dahl, det skal være anderledes. Sådan blev det absolut også, for receptionen bød på luftakrobatik af den spanske trup Incanto og hits med reggae- og popnavnet Wafande.

Flere hundrede forretningsforbindelser, samarbejdspartnere, venner af huset og selvfølgelig de ansatte samledes nogle timer og hilste på hinanden, nød tapas med lufttørret skinke, torsk og laks samt hvid chokolademousse, vin og champagne.

Duo fra Barcelona

Mange havde kameratelefonerne fremme, da duoen fra Barcelona præsenterede et show med smukke og drabelige bevægelser op og ned ad et draperet, stærkt, ophængt stykke stof. Kentaur A/S beskæftiger flere end 50 medarbejdere i hovedsædet og 500 på fabrikker i Kina, Vietnam og Polen.

Virksomheden, som har Christian Beirholm, Kolding, som medejer, blev grundlagt af Bernt Dahl, Gauerslund, for 25 år siden. Den udvikler, laver og sælger slidstærk beklædning til store vaskerier med tekstiludlejning i Danmark og til eksport. Slagteriarbejdere, kokke, tjenere og plejepersonale og er nogle af de faggrupper, der går i tøj fra Kentaur i Erritsø.

Foto: Torben Glyum
Foto: Torben Glyum
Foto: Torben Glyum
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Lige nu: Ild i ejendom ud til landevej

Fredericia For abonnenter

Håndværkerformand sætter spørgsmålstegn i mørklægningssag: Millioner kunne måske have været sparet

Fredericia For abonnenter

Derfor var aktindsigten i mørklægningssagen begrænset: Advokatfirma bad om sorte streger

Annonce