Annonce
Trekantområdet

Anders And-blad bliver revet væk hos lokal brugs

Rip, Rap og Rup påtager sig tjansen som bandets managere, og undervejs går turen blandt andet forbi Koldinghus, StreetDome i Haderslev og Bølgen i Vejle, som Anders’ band i ægte Beatles-stil spiller på taget af. Foto: Egtmont Publishing
Normalt får SuperBrugsen i Vonsild fem-ti eksemplarer af Anders And & Co., men i uge 41 har butikken bestilt 500 styk af tegneseriebladet. Og det har en meget god forklaring.
Annonce

Kolding: Den 20. september slog SuperBrugen i Vonsild et ja tak-tilbud op på Facebook, hvor kunderne kunne sikre sig et nummer af det Anders And & Co., som udkommer i uge 41. Siden da er det løbet helt løbsk med tilmeldingerne fra folk, som vil sikrer sig et eller flere eksemplarer af bladet.

- Vi har bestilt 500 eksemplarer hos forlaget, og jeg tror, at vi allerede har solgt 300 som ja tak-tilbud. Det er ret vildt, når vi plejer at sælge fem-ti styk på en uge, siger uddeler Ingrid Sørensen og tilføjer:

- Det er jo ikke engang et normalt ja tak-tilbud, for vi kan ikke sælge bladet billigere, end vi plejer, for vi kan jo kun reservere det til folk. Men mange synes selvfølgelig, at det er spændende, fortæller uddeleren.

Og hvad består det spændende så i?

Jo, i Anders And & Co. nummer 41 besøger den populære andefamilie nemlig Kolding. Faktisk kan man se Koldinghus på forsiden af bladet.

Annonce

Et fornyet blik

Historien handler om, at Anders And, Knahrvorn og Højben gendanner deres gamle orkester og tager på en turné, som fører turbussen gennem Trekantområdet. Det er et ægte rock n’ roll-eventyr, som samtidig minder læserne om alle de fantastiske oplevelser, man kan få inden for landets grænser.

- Vi lever netop nu i en ekstraordinær tid, hvor vi ikke kan rejse frit rundt i verden, sådan som vi plejer. Det kan selvfølgelig være frustrerende – men samtidig er det også en fantastisk anledning til at kigge os omkring og få et fornyet blik for alt det, som vi kan opleve inden for landets grænser, forklarer Gitte Hoffmann Hansen, som er marketingchef hos Egmont Publishing, der udgiver bladet.

Forsiden af Anders And & Co. nr. 41, som udkommer til oktober. Her får læserne den hæsblæsende historie om Anders And, der gendanner sit gamle punkband og drager på turné i Trekantområdet. Anders er naturligvis bandets frontfigur, og han flankeres af Højben på guitar og Knahrvorn bag trommerne. Som en rammende satire over virkelighedens rockbands er de interne stridigheder altid på nippet til at splitte bandet ad, og historien rummer masser af små nik til musikhistorien, som ikke mindst voksne rockfans vil sætte pris på. Foto: Egtmont Publishing

- Med denne historie håber vi således ikke kun på, at læserne vil føle sig stærkt underholdt af det rock n’ roll-eventyr, som Anders og kompagni begiver sig ud på. Vi vil også gerne være med til at inspirere læserne til øget udforskning af alle de storslåede oplevelser, som Danmark – og ikke mindst Trekantområdet – har at byde på, tilføjer Gitte Hoffmann Hansen.

Bag historien står et dansk makkerpar: Manuskriptet er nemlig skrevet af Sune Troelstrup, mens Flemming Andersen har tegnet historien.

Ænder i Danmark

  • Det er ikke første gang, at forlaget har sendt Anders And rundt i landet.
  • I 2018 var Anders And og ungerne på skattejagt i Nordjylland, hvor de lagde vejen forbi steder som Hjallerup Marked, Råbjerg Mile, Den Tilsandede Kirke og Grenen. Sidste år gik turen til Sønderjylland, da Anders havde fået job på tv-programmet Den Store Kagemaraton som en vis Mette Blomsterand var vært for.
  • Anders And & Co. nr. 41 udkommer den 8. oktober. Pris: 39,95 kr.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Politisk flertal vil forhindre betaling for vælgererklæringer

FC Fredericia For abonnenter

Eftertanker om FC: De næste to uger definerer sæsonen

Annonce