Annonce
112

Børnene flytter til naboskolen: Men Andkær Skole skal helst ikke stå tom hen

Andkær Skole byder på nogle gode lokaler, men hvad skal de bruges til, når de om få år ikke længere skal fungere som indskoling på Fælleshåbsskolen. Arkivfoto
Fælleshåbsskolens afdeling i Andkær skal flytte til afdelingen i Gauerslund. Det betyder, at skolen i Andkær vil komme til at stå tom om få år. Men hvad der så skal være, skal man nu til at finde frem til.
Annonce

Andkær: Hvad skal der være i de tomme lokaler, når Andkær Skole om få år skal lukke, og elever og ansatte skal flytte til nye lokaler i Gauerslund?

Det vides ikke. For selvom der i nogle år har været politisk syslet med tanken om at flytte elever fra specialafdelingen på Mølholm Skole til skolen i Andkær, så er de tanker blevet droppet.

- Der har været mange tanker i den retning, men de tanker er ikke så relevante mere, som de var for år tilbage. Vi har en helt anden strategi nu angående elever i specialafdelinger, så tankerne om en flytning til Andkær er sat i bero, siger Torben Elsig-Pedersen (R), der er formand for børne- og familieudvalget.

Men hvad skal så ske?

- Vi har jo ingen ønsker om, at der skal stå den slags lokaler ledige i Andkær, så der skal skabes dialog med borgerene om, hvad der kan og skal ske med skolen. Det kan måske være noget kulturelt eller erhverv, eller hvad det nu kan være. Det kan jeg ikke lige byde ind med lige nu, men der skal bestemt gøres noget, så det er vigtig, at vi får en løbende debat og dialog mellem borgere og politikere, siger han.

Annonce

Lokalråd afventer

Det er et enigt byråd, der bakker op om, at Fælleshåbsskolens afdeling i Andkær skal lukke ned og flytte til skolens afdeling i Gauerslund.

Endnu er beslutningen dog ikke endelig. Budgettet skal nemlig, vanen tro, behandles en anden gang, og så længe det står på, ønsker Andkær Fritidsforening, som fungerer som lokalråd i Andkær, ikke at kommentere på sagen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce