Annonce
Børkop

Anette fik nysgerrigheden stillet

Anette Davidsen er forholdsvis nytilfyttet til Børkop, og hun mødte frem for at få dannet sig et overblik over, hvad det er for en by, hun nu bor i. Foto: Jørgen Flindt
Annonce

Børkop: Mange af de cirka 100 fremmødte ved Børkop Lokalråds årsmøde havde deltaget i lignende møder før, men for Anette Davidsen var det første gang, hun deltog i et offentligt møde i den by, hun og manden flyttede til for halvandet år siden.

- Jeg er nysgerrig på den by, vi er flyttet til, og da jeg så, at der skulle være det her møde, tænkte jeg, at det var den en oplagte måde at få stillet min nysgerrighed på, sagde hun i pausen.

Personligt var hun mest interesseret i at høre mere omkring planerne for at løse de udfordringer, der er på banegården, hvor det er en kendt sag, at det er svært at have en barnevogn med. En ting hun nemlig selv snart skal til at gøre brug af.

- Det emne blev da lige vendt lidt, men det var ikke der, jeg fik så mange svar. Men til gengæld har jeg fået mange gode svar på hele den udvikling, som Børkop er i. Det er godt nok utroligt, som byen er i vækst, og det er dejligt at få et overblik over alle de ting, som der er i gang, sagde hun.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Live: Smittetilfælde kan spores til minkfarme - over en million mink skal aflives

FC Fredericia

For første gang i sæsonen kan FC Fredericia fylde bænken ud

Annonce