Annonce
FC Fredericia

Anfører Ege efter flot FC-sejr: Vi har intet opnået endnu

FC Fredericia skal nu vise, at man kan blive på toppen. For intet er opnået endnu, påpeger anføreren. Foto: Søren Gylling
Et er at spille én god kamp. Noget andet er at blive på toppen. FC Fredericias anfører vil have flere præstationer som den mod Fremad Amager.
Annonce

Fredericia: Var FC Fredericias 3-1-sejr over Fremad Amager klubbens bedste præstation i 2020?

Det er et godt bud, mener klubbens anfører Christian Ege Nielsen.

- Vi har en kamp i Viborg, hvor vi vinder 2-0, som også er rigtig god. Men jeg synes, vi er i mere kontrol i dag, så det kan man godt have en pointe i, sagde han.

Anføreren er blevet 29 år og har spillet 251 kampe for FC Fredericia. Han er alt for rutineret til at tro, at træerne vokser ind i himmelen.

- Kampen er et udtryk for, at vi er kommet længere. Men vi skal også være klar over, at der kommer bump på vejen og tilbageslag, sagde han og fortsatte:

- Sejre kan være giftige. For når du vinder, kan du føle dig ovenpå og føle, at det hele er guld og grønne skove, men vi har ikke opnået noget endnu.

Var kampen toppen af jeres formåen?

- Forhåbentlig ikke. Jeg håber, vi har mere at give. Vi spiller en flot kamp på mange parametre, men vi bliver heller aldrig færdig med det, vi laver, og der er altid nuancer, vi kan forbedre, sagde han.

Nu handler det om at levere igen allerede søndag i Hobro.

-  Vi har taget et godt skridt, men en ting er at være på toppen som i dag, en anden er at blive der. Nu skal vi vise, at vi kontinuerligt kan levere på et højt niveau, sagde han.


Vi har godt styr på, hvordan vi forbereder os bedst fysisk. Vi skal nok stå skarpt søndag også.

Christian Ege Nielsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Mundbinds-præcisering: Der er stadig besøgsrestriktioner på plejehjemmene

Sport For abonnenter

Karakterbogen: Alt for mange VB'ere leverede under niveau - derfor vandt Randers sikkert

Annonce