Annonce
Indland

Anklageskrift: ”Moffe” har solgt 52000 chokoladeknapper med cannabisolie

Claus Moffe Nielsen er tiltalt efter §191 i Straffeloven, som har en strafferamme på 10 år. /DR

Claus "Moffe" Nielsen nægter sig fortsat skyldig i sag om medicinsk cannabis, hvor han risikerer op til 10 års fængsel.

Danmark: Omkring 52.000 chokoladeknapper med cannabisolien THC er blevet landet over disken fra Claus "Moffe" Nielsens hjemmeside. Chokoladeknapper, der indeholdt cannabisolie fra cirka 125 kilo marihuana.Det viser en aktindsigt, P4 Sjælland har fået i anklageskriftet om mureren fra Holbæk, der er tiltalt i sagen. Han står til 10 års fængsel for at sælge, hvad han selv betegner som medicinsk cannabis.

Ifølge anklageskriftet vil anklager Lise Møller Frandsen blandt andet have dømt den vestsjællandske murer for salg af euforiserende stoffer. Men hovedpersonen nægter sig skyldig. Det gør de andre tiltalte i sagen også, siger han til DR Sjælland.- Der er ingen af os, der har solgt narko, siger Claus Moffe Nielsen, hvis forsvarer Erbil Kaya bekræfter, at hans klient nægter sig skyldig.

- Vi har hele tiden fremført, at formålet var at producere medicinsk cannabis. Det har aldrig været formålet at ødelægge folks liv, siger han til DR Sjælland.

Men det er ikke alt fra anklageskriftet, som Claus "Moffe" Nielsen er uenig i. Et af tiltalepunkterne handler om salg af lægemidler uden tilladelse:-Det vil jeg gerne sige, at jeg har gjort. Og det har jeg det fint med, siger Claus Moffe Nielsen.

Udover Claus "Moffe" Nielsen er hans kone og tre andre tiltalt i sagen, der kommer for retten i Holbæk den 23. oktober. Ifølge anklageskriftet har mureren fra Holbæk solgt produkter til en værdi af næsten tre millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Få overblikket over de nye rejseregler her: Hvornår må vi grænsehandle og rejse på ferie?

Annonce