Annonce
Digitalt

Anmeldelse: Once upon a time… in Hollywood på UHD

Annonce

Brad Pitt og Leonardo DiCaprio tager et stykke Hollywood-historie under voldsom, men kærlig, behandling, da de rejser tilbage til 1969 som den slidte skuespiller Rick Dalton og hans trofaste stuntmand Cliff Booth. Som i Inglourious Basterds piller Quention Tarrantino dog ved, hvad der i virkeligheden skete, og udfordrer tesen om, at virkeligheden altid overgår fantasien. Tarrantinos fantasi må være undtagelsen. Brad Pitt fik en Golden Globe for sin birolle, og filmen fik derudover for bedste manus og bedste komedie (eller musical). Fortjent. Once upon a time... in Hollywood er en af de film, man ikke skal snyde sig selv for at se, og som absolut tåler et gensyn på UHD, selvom man så den i biffen.

Once upon a time… in Hollywood kommer på UHD i en 3840x2160p-optagelse, der bevarer det originale 2.39:1-format fra biografen. Det ser utroligt flot ud på UHD, hvor solrige Los Angeles’ varme og hippiernes kulørte tøj gengives flot i HDR. Lydsporet er overraskende nok DTS HD-Master og ikke Dolby Atmos, men ikke desto mindre fremragende.

Der er gjort plads til nogle interessante ekstra scener på UHD-udgivelsen, mens resten af ekstramaterialet er på blu-ray. Det består af en række features om filmen og 1969 i Hollywood.

One upon a time… in Hollywood er ude nu på UHD, blu-ray og dvd.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Nyt fokus på forurening ved gammel industrigrund: Region og kommune garanterer, at der er styr på det

Fredericia

Her er de nyeste coronatal for Fredericia: Igen er kun få indbyggere konstateret smittet

Coronavirus

Live: Højere bøder på vej - Regeringen vil piratfester til livs

Annonce