Annonce
Fredericia

Annemette har været med i alle ti år

Annemette Skovgaard Jensen har i ti år været leder af Innocamp, mens Majbritt Larsen kom med som campleder for to år siden. Arkivfoto: Thomas Kvist Christiansen

Fredericia: Begejstringen er ikke blevet mindre, selv om Annemette Skovgaard Jensen, innovationslærer på IBC, har været med til Innocamp i alle de ti år, Fredericias svar på Løvernes Hule har eksisteret. Siden 2011 har hun været campleder.

Også i år styrede hun professionelt og med begejstring arrangementet fra start til mål. I år sammen med Maibritt Larsen, innovationslærer på Erritsø Fællesskole. Den innovations-uddannede vejleder har været campleder i to år.

Annemette Skovgaard Jensen fik da også et ekstra stort bifald fra hele hallen, fordi hun kunne fejre sit ti års jubilæum som campleder.

Også mange andre kommuner har taget ved lære af Annemette Skovgaard Jensen, som har været vidt omkring i landet for at fortælle om Innocamp. Også i Undervisningsministeriet har der været stor interesse for projektet.

En anden af de faste på Innocamp er Jørgen Juul, som blev hædret af eleverne som den bedste innocoach.

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Podcasten Danmark - Politik med Funding og Løvkvist: Jakob Ellemann sang 'fare, fare, krigsmand', og puttede Jensen i den sorte gryde

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Varme Titans kan gøre det igen

Fredericia For abonnenter

Måske ny ansøgning om lov til flere boliger i Erritsø: Investorer ser åbning

Danmark For abonnenter

Millionsvindler kendt i fodboldkredse – tidligere dømt for at køre fans ned

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];