Annonce
Sydjylland

Antallet af indlagte coronapatienter er det laveste i flere måneder

Flere lokaler med maskiner og materialer til behandling af patienter, der lider af corona står i øjeblikke tomme. Foto: Timo Battefeld
Der er nu syv indlagte med coronavirus i regionen. Det er et fald på to og det laveste antal i flere måneder. Også på landsplan er antallet af indlagte på ny faldet.
Annonce

Corona: Blot syv borgere i hele Region Syddanmark var fredag indlagt på regionens sygehuse med coronavirus. Det er et fald på to fra torsdag, og dermed er tallet det laveste i regionen siden marts, da coronavirussen begyndte at sprede sig i Danmark. Den seneste uge har tallet i regionen ligget mellem 9 og 11.

I størstedelen af regionens kommuner har der ikke været nye bekræftede tilfælde af coronavirus per 100.000 indbyggere i de seneste syv dage.

Fredag faldt antallet af indlagte på landsplan, hvor der nu er 106 indlagte. Også dette tal er det laveste siden marts.

Siden den 21. maj har der ikke været nogen syddanskere indlagte på intensiv. Dermed er regionen den eneste i landet med nul intensivpatienter med coronavirus. På landsplan er der 18. Torsdag var tallet 20. Ti af dem ligger i respirator.

Annonce

Døde

Det samlede antal dødsfald er 568. I Region Syddanmark ligger dødstallet på 34. I den nogenlunde lige så store Region Midtjylland er tallet 69. Flest er døde i Region Hovedstaden, som dog også klart er landets største. Her har der indtil nu været 326 dødsfald.

Ifølge Sundhedsstyrelsen omfatter tallet de dødsfald, der er registreret indenfor 30 dage efter påvist Covid-19 infektion. Coronavirus er ikke nødvendigvis årsagen til dødsfaldet.

I alt er der 11.593 bekræftede coronasmittede på landsplan.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce