Annoncørbetalt indhold

Apple-enheder til kontoret? Se dine muligheder her

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Apple behøver du vist ingen introduktion til. For på kontorer landet over er Apple standarden, når det gælder arbejdsstationer, hvor iMac og MacBooks hver dag bliver flittigt brugt til alt fra simpel bogføring til redigering af grafik og video i højt tempo. Brandets telefoner kender du selvfølgelig også – måske har du en iPhone i lommen lige nu? Eller læser bøger på din iPad?


Annonce

Snak med kunden uden afbrydelser med AirPods Pro

Ved siden af deres computere og telefoner byder Apple dog også på andre produkter, der understøtter deres Macs og iPhone. Relevant at fremhæve til kontorbrug er deres AirPods Pro. De kommer med aktiv støjreduktion, så du kan snakke med kunder, uden sidemandens samtale med mellemlederen generer dig eller kunden. Og de besidder en håndfuld features.


AirPods giver transparent lyd for maks. bekvemmelighed

Du kan bl.a. drage fordel af den funktion ved AirPods Pro, at de trods den støjreducerende funktion giver transparent lyd. Du bliver altså ikke tabt af vognen, når det kommer til at følge med i dine omgivelser. De får bare ikke lov at være det dominerende lydindtryk, når du bruger AirPods fra Apple. Andre features tæller sved- og vandafvisning – godt til stressende samtaler.


Vær evigt ajour på jobbet med Apple Watch

Andre produkter fra Apple til gavn for folk med kontor tæller det kendte Apple Watch, der udover blot at vise klokkeslættet tillader dig at tjekke mail med møder på diskret manér, giver dig vejrudsigten og på vej ud til kunder advarer dig, hvis et færdselsuheld er opstået længere fremme. Uret byder derfor ind med flere kærkomne funktioner, der strømliner dit arbejdsliv.


Apple TV skaber god stemning på kontoret

Apple TV er ikke blot nøglen til 1000-vis af timers underholdning i hjemmet, for du kan også bruge det på kontoret. Fx gør Apple TV det nemt at dele indhold fra din iPhone på en måde, så alle på kontoret kan se det. I øvrigt kan det at have Apple-indhold kørende på et tv bidrage til at skabe en mere rolig stemning, hvor der er et konstant visuelt afbræk at finde på kontoret.


Gå all-in med Apple på kontoret

Som du kan se, byder Apple på lidt af hvert. Vælger du at købe Apple-enheder til dit kontor, er det bedst at gå all-in, da enhederne netop er skræddersyet til at snakke med hinanden og langt hen ad vejen benytter ens brugergrænseflader. Vil du have tech, der batter? Prøv Apple.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.