Annonce
112

Arbejdsulykke i midtbyen – mand fik jernbjælke i hovedet

Arkivfoto: Michael Bager

Fredericia: I forbindelse med noget arbejde, udført omkring Danmarksgade 17 i Fredericia, fik en mand en jerndrager - en slags bjælke - i hovedet onsdag formiddag. Sydøstjyllands Politi modtog meldingen klokken 09.59. Vagtchef ved Sydøstjyllands Politi, Lars Grønlund bekræfter, at der skete en arbejdsulykke, og at manden blev kørt på sygehuset.

Conni Ottesen fra Fredericia arbejder som VVS’er og var på adressen i forbindelse med renovering af lejemålet. Hun hørte braget, da manden fik jernbjælken i hovedet.

- Jeg skyndte mig ned til ham, og jeg har talt med hans mester, efter at han havde talt med ham (medarbejderen, red.), fortæller hun.

Manden, der var udsat for ulykken, har det ifølge Conni Ottesen efter omstændighederne godt, og hun fortæller, at manden fik en bule, og at han blev syet med et par sting på Kolding Sygehus.

Ifølge Sydøstjyllands Politi er Arbejdstilsynet blevet orienteret om arbejdsulykken.

Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hvis det er naturen, man kerer sig om, hvordan kan man så lade en tom pengekasse have ansvaret for naturen?

Læserbrev: Ingen har sagt, at skovejerne i Trelde Skov ikke har passet på deres skov og natur; skoven er endda blevet kanoniseret. Ved en fredning påhviler det Fredericia Kommune at være plejemyndighed og tilsynsførende. Det er muligt, at skovejerne efter en fredning efter det forslag, der er sendt til Fredningsnævnet, stadig har lov at færdes med en sav i dele af skoven, men dér skal de største træer være urørte, have lov at brede sig, skygge, være urørte efter fald, og på sigt vil det dominere skoven. Med det for skovbrug værste scenarie vil det tage incitamentet for at drive skoven med 100 pct. indleven og interesse. Der er ingen til at betale for den tid, man bruger på at pleje en uproduktiv skov. Danmarks Naturfredningsforening stiller heller ikke med frivillige til at passe alt det, de så gerne vil passe på. Hvis det er naturen, man kerer sig om, hvordan kan man så lade en tom pengekasse have ansvaret for naturen? Når Fredericia Kommune ikke har råd til at skifte rørene i et springvand, var det så ikke bedre at lade skoven blive passet som hidtil. Det, kan man være lidt mere sikker på, virker. Der er andre end Danmarks Naturfredningsforening, der kan passe på natur!

112 For abonnenter

Lå på sofaen da det bankede hårdt på døren: Beboer advarede Anne om brand i nabolejlighed

Erhverv

Virksomheder og studerende mødte Google i Fredericia: Danske Medier er kritiske over for Googles bustur

Annonce