Annonce
Fredericia

Arkitektfirmaet PLH Arkitekter skal tegne nyt DLG-hovedkontor i Fredericia

PLH Arkitekter har vundet arkitektkonkurrencen om at tegne DLG's nye hovedsæde i Fredericia. Tegning: PLH

Arkitektfirmaet PLH Arkitekter skal tegne det nye regional- og hovedkontor for DLG. Med det nye kontor, der skal huse op mod 300 medarbejdere, samler DLG i 2020 en række funktioner under ét tag i Fredericia.

Fredericia: PLH Arkitekter har vundet arkitektkonkurrencen om at tegne DLG's nye hovedsæde i Fredericia. Bygningen ventes at stå færdig i 2020. Hovedkontoret bliver på 7500 kvm. og vil blive både regional- og hovedkontor.

- PLH Arkitekter er kommet med et spændende projekt, der er inspireret af vores historie og baggrund i landbruget, og som også signalerer et moderne selskab, der vil være her mange år endnu. Samtidig kom PLH Arkitekter med den løsning, som vi mente bedst udnyttede den fantastiske placering i nærheden af Lillebælt, siger Lars Sørensen, CFO i DLG-koncernen, i en pressemeddelelse.

Det nye hovedkontor i Fredericia berører ca. 200 arbejdspladser, der flyttes fra DLG's nuværende placering på Axelborg i det centrale København, samt ca. 100 arbejdspladser fra dele af DLG's tre detailforretninger i Sydjylland, Østjylland og på Fyn, DLG's Kundecenter samt datterselskaberne Vitfoss/Vilofoss.

Annonce

Ved Lillebæltsbroen

DLG's nye hovedkontor opføres på en erhvervsgrund i nærheden af motorvej E45 og Lillebæltsbroen, hvor andre større virksomheder allerede er placeret. Når byggeriet er færdigt vil omkring 300 medarbejdere have deres daglige gang i bygningen.

- Både internt i DLG og blandt vores ejere har der gennem længere tid været et ønske om, at forretningen blev samlet og kom tættere på landbruget. Vi har nu fået en god aftale med AP Pension om finansieringen af vores nye hovedkontor i Fredericia, siger Lars Sørensen.

AP Pensions bestyrelsesformand er Niels Dengsø Jensen. Han er også bestyrelsesformand i DLG. For at undgå diskussioner om et interessesammenfald i forbindelse med hans post som bestyrelsesformand i begge selskaber, er sagsbehandlingen og beslutningsprocessen i begge selskabers bestyrelse blevet gennemført uden hans deltagelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Politiet bekræfter: Stor politiaktion har forbindelse til visitationszone etableret efter drab

Fredericia

Beboer vred over lukning af medborgerhus: - Vi bøjer os for kriminaliteten

Annonce