Annonce
112

Arrangør efter første store koncert i kasernegård: - Stedet indbyder til meget mere

Ifølge Event C, der stod bag lørdagnes arrangement, er udsigt til flere koncerte i gården på Bülows Kaserne. Foto: Joan Barløse, Event C
Direktør i Event C, Ulrich Nicolaisen, glæder sig over en vellykket koncert i gården ved Bülows Kaserne. Et enkelt problem var der dog, da der ikke var pladser nok til dem, der havde købt siddeplader.

Fredericia: Det er næppe sidste gang, der er blevet afviklet en større koncert i gården på Bülows Kaserne, hvor Lars Lilholt Band spillede for omkring 1400 mennesker lørdag.

I hvert fald ikke hvis det står i Evant C, der stod bag gårsdagens koncert.

- Det var første gang, vi lavede noget på kasernen, og selve stedet indbyder til meget mere. Rammerne er rigtig gode, og lyden var faktisk rigtig, rigtig god. Det var vi en lille smule loren på, om den var, men det var rigtig fint, siger direktør i Event C, Ulrich Nicolaisen.

- Overordnet er vi super tilfredse, og det passede godt ind i 6. Juli-programmet med en koncert, der startede allerede om eftermiddagen og sluttede klokken 20.45, så det var også rigtig fint.

Der er ingen tvivl om, at vi er klar til mere på kasernen – også i større målestok. Vi er allerede i dialog med nogle kunstnere til 2020. Både inden sommerferien men også specielt til sensommeren 2020.

Ulrich Nicolaisen, direktør Event C.

For få siddepladser

En ret kraftig vind skabte nogle udfordringer. Det samme gjorde en tribune, der var for lille. Omkring 300 gæster havde på forhånd købt billet til en siddeplads, men alligevel var det ikke alle, der kunne nyde koncerten siddende.

- Vi havde nogle udfordringer med en tribune, som var udsolgt på forhånd. Der har vi lagt os fladt ned og sagt, at det beklager vi selvfølgelig. Vi havde en tribune, der er indkøbt med plads til 300 gæster, og da der var 230 gæster på den, så den fyldt ud, siger direktøren.

Alligevel ødelægger det ifølge Ulrich Nicolaisen ikke helhedsindtrykket af koncerten og ikke mindst koncertstedet, hvor der med stor sandsynlighed vil blive holdt flere større koncerter i fremtiden.

- Der er ingen tvivl om, at vi er klar til mere på kasernen – også i større målestok. Vi er allerede i dialog med nogle kunstnere til 2020. Både inden sommerferien men også specielt til sensommeren 2020, afslører Ulrich Nicolaisen.

- Overordnet er vi super tilfredse, og det passede godt ind i 6. Juli-programmet med en koncert ,der startede allerede om eftermiddagen og sluttede klokken 20.45, så det var også rigtig fint.

Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Regeringen: En pakke cigaretter skal koste en 50'er

Læserbrev

Åbent brev til byrådet i Fredericia: Tænk disse punkter ind i arbejdet med næste års budget

Læserbrev: På det ugentlige tværpolitiske, offentlige møde i Demokraticontaineren i Kanalbyen var emnet tirsdag 10. september "Velfærdspolitik i de kommende år i Fredericia". Som sædvanlig var der en livlig diskussion i en positiv ånd. Samtalen foregik endnu en gang på tværs af partiskel og andre interesser. Mødet endte ud med enighed om at opfordre byrådspolitikerne til at tænke nedenstående punkter ind i arbejdet med næste års budget. Vi håber, I vil sætte fokus på de svageste borgere og på arbejdsmiljøet for de kommunalt ansatte. Der var enighed om, at velfærden generelt skal være i centrum, og følgende områder blev specifikt nævnt som indsatsområder: Folkeskolerne. Der er kun fem kommuner i landet, der bruger færre økonomiske midler pr. elev. Var det en ide og en mulighed at tildele midlertidig "førtidspension” til syge borgere, så de får ro til at komme sig og samle kræfter, inden der tages stilling til deres fremtidige tilknytning til arbejdsmarkedet? Fritidstiltag for den ungdomsgruppe, der ikke er knyttet til Ungdommens Hus. Sikring af, at frivillig indsats ikke på nogen måder indregnes i normeringsbehovet. Personale nok til at tage sig dybtgående nok af de underretninger, der indsendes til familieafdelingen. For at fremme arbejdsmiljøet på de offentlige arbejdspladser skal der være mindre kontrol og mere tillid, og i den sammenhæng vil det være en god idé at lade en stor del af arbejdsprocesserne bestemmes af selvstyrende teams. Det er vigtigt, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for de områder, der vedrører velfærden. Når forholdene er gode for de kommunalt ansatte, er der stor sandsynlighed for, at flere får lyst til at tage en uddannelse inden for disse områder, så der på sigt kan blive et tilstrækkeligt antal kvalificerede medarbejdere at vælge imellem. Det er væsentligt, at der bliver lagt endnu mere vægt på et positivt og inkluderende menneskesyn i den kommunale organisation. Vi ønsker byrådet rigtig god arbejdslyst i processen med budgetforhandlingerne!

Annonce