Annonce
Trekantområdet

Asfaltarbejde på centrale gader: Turen gennem byen kan tage længere tid

Haderslevvej er en af de mest befærdede gader i Kolding. Nu skal den have ny asfalt, og det berører naturligvis trafikken gennem byen, mens det står på. Arkivfoto: Ludvig Dittmann
I et par uger må bilisterne forventet, at det tager længere tid at køre gennem Kolding, hvor et par af de centrale gader skal have ny asfalt.
Annonce

Kolding: Det er ikke kun motorvejen rundt om Kolding, som skal have nyt asfalt. I uge 32 og 33 bliver der også lagt ny asfalt på en del af Tøndervej og Haderslevvej i Kolding.  Bilisterne har allerede opdaget, hvordan den gamle asfalt er ved at bliver skrællet af, så vejbanen føles ru, og man skal passe på dækslerne, der ligger frit og giver bump, hvis man rammer dem.

Arbejdet på Tøndervej og Haderslevvej udføres i aften- og nattetimerne, så trafikken i dagtimerne forstyrres mindst muligt.

Der kommer ny asfalt på følgende strækninger som led i den løbende vedligeholdelse af kommunens veje:

Haderslevvej – fra Søndervang til Sydbanegade

Tøndervej – fra Bjerggade til Sydbanegade.

- Vi har valgt, at arbejdet skal udføres i aften- og nattetimerne, da der er tale om to veje med temmelig meget trafik. En lukning i dagtimerne ville også berøre butikker og andre forretningsdrivende på strækningerne mere, forklarer vejingeniør Erik Lønborg Birkelund i en pressemeddelelse fra Kolding Kommune.

Annonce

Kør langsomt

Mens bilisterne skånes så vidt muligt, så kan beboerne på de to veje blive generet af støj i perioder i aften- og nattetimerne, mens arbejdet står på.

- Entreprenøren har informeret de berørte beboere, forretningsdrivende og andre per sms. Arbejdet foregår i tidsrummet kl. 18-06 med undtagelse af aften- og nattetimerne mellem fredag/lørdag og lørdag/søndag, fortæller Erik Lønborg Birkelund.

Arbejdet er allerede gået i gang. I denne uge fræses den gamle asfalt af, og hvis ellers vejret holder, bliver der lagt ny asfalt på i næste uge.

- Begge veje vil være åbne for trafik i aften- og nattetimerne, mens arbejdet står på. Men kør lidt forsigtigt og belav dig på, at turen godt kan tage lidt længere end normalt, siger Erik Lønborg Birkelund i pressemeddelelsen.

Annonce

Også på motorvejen

Asfaltarbejdet er det andet store projekt af sin art, mens sommerferien løber ud.

Fra den 9. august og cirka to uger frem udskifter Vejdirektoratet nemlig den nedslidte asfalt på E45 Sønderjyske Motorvej ved Kolding med en ny og klimavenlig asfalt.

Dette arbejde finder sted i sydgående retning mellem tilkørselsrampe 63 Bramdrupdam og frakørselsrampe 65A Kolding S. Strækningen er cirka fire kilometer lang.


Vi har valgt, at arbejdet skal udføres i aften- og nattetimerne, da der er tale om to veje med temmelig meget trafik. En lukning i dagtimerne ville også berøre butikker og andre forretningsdrivende på strækningerne mere.

Erik Lønborg Birkelund, vejingeniør
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Corona: Politikere holder vejret for at plejehjem og ansatte går fri - plejepersonale skal testes hver 14. dag

Debat For abonnenter

Messe C-chefen siger: Kære veganere og beefeatere, kære kronikere og kristendemokrater, kære tabere og fiskerlussing'er - tak til jer allesammen

Fredericia

Susanne har droppet Sundplejen og valgt kommunal hjælp: - Jeg havde dårligt nok lyst til at smile

FC Fredericia

FC-træner: Spillerne tømte energitankene, og der er ikke nok tid til at fylde dem op

Fredericia For abonnenter

Flere sager med utilfredse borgere - men Sundplejen har kun få borgere færre end da firmaet begyndte

Annonce