Annonce
Alarm 112

Bådfører sigtet: Havde for få redningsveste med ombord

En mand fra Odense kan se frem til en sigtelse for overtrædelse af Søloven. Han havde for få redningsveste med til det antal personer, der befandt sig i motorbåden.
Annonce

Fredericia: Onsdag eftermiddag var en 23-årig mand fra Odense ude for at lufte sin motorbåd ved Den Gamle Lillebæltsbro. Det er der som sådan intet galt i. Men når man har for få redningsveste ombord til det antal mennesker, der befinder sig i båden, så har man bevæget sig på den forkerte side af søloven.

Derfor er manden nu blevet sigtet for overtrædelse af denne. Der var fire personer i båden, men føreren af motorbåden havde kun medbragt to redningsveste.

Derudover melder Arno Rindal Petersen fra Patruljecenter Syd om, at der har været en enkelt lokal sag om musik til ulempe i en lejlighed. Den anmeldelse førte ikke til en sigtelse, da de festglade personer i lejligheden efterkom anvisningen om at få skruet ned for anlægget.

Fra en varebil, der stod parkeret på Stakkesvang i Fredericia, er der mellem tirsdag klokken 16 og onsdag klokken 06.45 forsvundet LED-lys, der var monteret i varebilen.

Tyven har brudt bagdøren med – formentlig med en skruetrækker.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

Ældre Sagen udskyder årsmøde i idrætscenteret: - Vi finder det rigtigst

Fredericia For abonnenter

Få overblikket: Coronasmitten er spredt over alt i Fredericia

Annonce