Annonce
Middelfart

Bælthaven inviterer til muslinger og pasta

Du kan spise med, når Bælthaven inviterer på pasta og muslinger. Bælthaven har til formål at dyrke havmad. Foto: Colourbox
Annonce

Foreningen Bælthaven er nu etableret i Middelfart med det formål at dyrke havmad – blåmuslinger, tang og østers – direkte ud for Middelfart i Lillebælt.

Samtidig arbejder foreningen sammen med Naturpark Lillebælt for at udbrede kendskabet til Lillebæltsområdet – både livet under vandet og de specielle forhold i landskabet over vandet.

Foreløbig er foreningen etableret, i gang med at søge tilskud til etableringen af en platform til dyrkningen – og i takt med at begrænsningerne løsnes op i gang med at arrangere hyggelige sammenkomster ved Sildemarken for alle interesserede.

Foreningen har en facebookgruppe og en hjemmeside, Baelthaven.dk, under opbygning.

Første arrangement vil præsentere muslinger og pasta under hyggelige former den 27. juni. Andre arrangementer kan koncentrere sig om brugen af sukkertang i madlavning og anden anvendelse af muslinger. Har du lyst til at være med? Som medlem, som medhjælper ved arrangementer eller bare som deltager? Så gå ind på vores hjemmeside Baelthaven.dk og meld dig ind eller til – alle er velkomne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Debat: Værdig tilbagetrækning

Fredericia

Her er de nyeste coronatal for Fredericia: Igen er kun få indbyggere konstateret smittet

Coronavirus

Live: Over halvdelen af de corona-ramte kender ikke selv smittekilden

Fredericia

Gode råd til ældre og udsatte: Sådan undgår man ensomhed i en corona-tid

Annonce