Annonce
Fredericia

Børn om corona: Når det er slut, må vi komme i Lalandia

Ja - så gå dog hjem, corona! Foto: Morten Kiilerich
Annonce

Fredericia: Næsten 4800 bidrag har Fredericia Kommune indtil videre fået fra sine ansatte og borgere om coronaen. Om pandemien og nedlukningens indvirkning på alles hverdag i første halvdel af 2020.

Onsdag åbnede en lille udstilling i rådhusets forhal, hvor et udpluk af tegninger, citater og billeder vises, og det kan konstateres, at et af de lange suk fra et barn var restriktionerne og håbet om deres snarlige løft: "Når corona er slut, må vi gerne komme tæt på hinanden igen og tage i Lalandia".

Ny udstilling om fredericianernes oplevelser med corona åbnet i rådhusets forhal. Her taler 2. viceborgmester, Ole Steen Hansen (S), og bagefter klippede børn fra daginstitutionen Pelikanen snoren. Foto: Morten Kiilerich

2. viceborgmester, Ole Steen Hansen (S), åbnede sammen med unger fra daginstitutionen Pelikanen udstillingen 7000 Stemmer, som alle kan komme og se måneden ud.

De mange input fra yngre og ældre fredericianere, foreninger, virksomheder, institutioner, forældrebestyrelser, elevråd, medarbejdere og så videre samles også i en form for evaluering, så kommunen eventuelt kan lære og ændre ting og sager.

Man kan stadig sende bidrag og oplevelser ind til og med 31. juli på www.7000stemmer.dk.

Foto: Morten Kiilerich
Foto: Morten Kiilerich
Foto: Morten Kiilerich
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Politisk flertal vil forhindre betaling for vælgererklæringer

FC Fredericia For abonnenter

Eftertanker om FC: De næste to uger definerer sæsonen

Annonce