Annonce
Fredericia

Børnene får deres egen aktivitetsdag i gågaden

Fire fredag startende med 17. juli afholdes der "Børnenes fredag" i den nordlige ende af Gothersgade. Aktiviteterne finder sted fra 13-17. PR-foto
Fredericia Kommune har valgt at udvide sommerferie-tilbuddene for familier. Fire fredage med start 17. juli vil der være ekstra aktiviteter i den nordlige del af gågaden.
Annonce

Fredericia: Kataloget over sommerferieaktiviteter i Fredericia bliver udvidet med dagen "Børnenes fredag". Det oplyser Fredericia Kommune i en pressemeddelelse.

Dagen laves i samarbejde med Fredericia Shopping og kommer til at byde på aktiviteter for hele familien.

Børnenes fredag foregår fire fredage i den nordlige ende af Gothersgade med start 17. juli. Aktiviteterne finder sted i tidsrummet 13–17.

Derudover ruller en bybus fyldt med småbørnslegetøjet Bobles ind i Danmarksgade/enden af Riddergade. Bybussen vil være åben tre fredage fra den 24. juli i samme tidsrum.

- Det er vigtig for os, at der er gode aktivitetstilbud til vores børn og unge mennesker – også i sommerferien. Jeg er så glad for, at vi har nogle dedikerede medarbejdere, som gør det muligt for os at arrangere aktiviteter i ferieperioden, lyder det fra Susanne Bjerregaard Mørck (S), formand for Kultur- og Idrætsudvalget, i pressemeddelelsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Partier afviser regeringens forslag om krav om mundbind i det offentlige rum: - Det kom som en tyv om natten

Annonce