Annonce
Læserbrev

Børns vilkår

Annonce

Læserbrev: SF bliver i læserbreve og i opslag på de sociale medier skudt i skoen, at vi ikke tager ansvar ved at stå uden for budgettet.

Jeg kan jo skyde igen og sige. Det her er ikke at tage ansvar. For bliver besparelserne vedtaget, som der bliver beskrevet i JydskeVestkysten den 22. oktober - ja, så vil det koste på den lange bane i forhold til børns vilkår i daginstitutionerne. De vil opleve en hverdag, hvor den fortsatte mangel på hænder vil blive større. Skal vi favne og støtte alle børn og deres familier, kræver det en styrkelse af antallet af personale i institutionerne. For pædagoger gør en kæmpe indsats hver eneste dag i daginstitutionerne De er med til at sikre, at alle børn udvikler sig, trives og er en del af fællesskabet. Alle børn har krav på at blive hørt og set og opleve, at de er værdifulde, og en stærk pædagogisk indsats er helt afgørende her.

Vi mener forsat, at Kolding Kommune skal måles og vejes på, hvordan vi behandler vores børn, udsatte og ældre. Det løfte har vi tænkt os at holde.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Hvor blev lyrikken af?

Annonce