Annonce
Fredericia

Badebro indviet for to uger siden - nu er den gået i stykker

For to uger siden blev den runde badebro indviet, men nu er der advarselsmarkeringer på broen. En del af træbeklædningen på indersiden er gået af. Foto: Klaus Madsen

Mandag eftermiddag tjekker brobyggerne fra Per Aarsleff skaderne på den nye badebro på Østerstrand. Lidt af træbeklædningen er gået af indersiden af den runde bro.

Fredericia: For to uger siden blev den runde bro ved Østerstrand indviet.

Nu er der sat advarsels-markeringer op på to steder på broen. En del af træbeklædningen rev sig løs på indersiden af broen, så der nu er udsigt til spunsvæggen. Da Fredericia Dagblad mandag kiggede forbi, var træet også løst et andet sted på broen. Beklædningen flaprede ind mod spunsvæggen i takt med bølgerne.

Annonce
Et stykke af træbeklædningen er gået løs og fjernet. Dermed kan badegæster kigge ind på spunsvæggen. Et andet sted på indersiden flaprer træbeklædningen også med bølgerne. Foto: Klaus Madsen

Tjekker skader

Fredericia Kommune har bedt entreprenørselskabet Per Aarsleff om at tjekke skaderne.

Byggeleder Johan Brunberg fra Per Aarsleff oplyser, at det sker mandag eftermiddag sammen med Rambøll, som stod bag tegningerne til byggeriet. Inden han har set skaden, vil han ikke komme med et bud på, hvordan den er opstået. Eller om broen skal forstærkes, eller hvad man ellers kan gøre for at udbedre skaden.

Formanden for miljø- og teknikudvalget, Christian Bro (S), ærgrer sig over skaderne så kort tid efter, at broen er indviet.

- Det er held i uheld, for de er jo ikke færdige med arbejdet nede på stranden, så de kan selv stå for at udbedre skaden, siger Christian Bro.

Per Aarsleff har afleveret cirkelbroen til kommunen som et færdigt stykke arbejde. Desuden er man færdig med en af de tre lige badebroer.

- Vi har underentreprenører til at lave det sidste arbejde med trædækket på broerne, siger Johan Brunberg.

Arbejdet med udføres i uge 31 og 32.

Se video af problemerne her:

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Uforsvarlig medicinhåndtering og manglende journalføring: Indsattes patientsikkerhed er truet i flere fængsler og arresthuse

Annonce