Annonce
Erhverv

Bank flytter fra midtbyen og tættere på motorvejen: Parkering uden for døren trækker

Efter 25 år forlader Spar & Lån Bank lokalerne på Buen, og i slutningen af 2020 rykker banken ind i stort nyt kontorhus på Skovvangen 33 ved Kolding Storcenter, hvor banken har lejet stueetagen på 600 kvadratmeter. Fredag er der første spadestik på byggeriet. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech Kolding
Bankrådgiverne i Lån & Spar Bank i Kolding sidder for tæt på Buen, så nu flytter banken til nybyggeri på Skovvangen tæt på Kolding Storcenter. Nærheden til motorvejen og gode parkeringsmuligheder har trukket for banken, der har kunder i hele Sydjylland.
Annonce

Kolding: For bare et par år siden var der fire ansatte, og når den næste rådgiver er ansat, er der otte medarbejdere i Lån & Spar i Kolding. Pladsproblemer betyder, at banken har besluttet at rykke ind i nyt kontorhus tæt på Kolding Storcenter. Nybyggeriet står færdig i slutningen af 2020.

- Den primære grund er, at vi vokset og har fået mange nye kunder. Derefter har vi kigget på, hvor det kunne være interessant for os at ligge. Der har vi kigget meget på, at vi har kunder i hele Sydjylland. Vi har kunder fra Horsens og ned til grænsen, og det er lidt svært at finde os på vores nuværende adresse, når du kommer udefra. Men folk kender området omkring Kolding Storcenter. Det er nemt at komme til fra motorvejen, og der er parkeringspladser lige uden for døren, siger Martin Fugleberg Smed, der er filialdirektør i Lån & Spar Bank i Kolding.

På fredag er der første spadestik til kontorhuset på 1800 kvadratmeter, der ligger lige over for Kolding Storcenter, og den nye afdeling for plads til at vokse de kommende år, når banken får tre gange så meget plads som i dag.

- Vi får meget mere plads og nogle fantastiske mødefaciliteter. Vi oplever jo fortsat, at vores kunder gerne vil mødes. Du kan mange ting digitalt i dag, men der er mange, der gerne vil kigge rådgiveren i øjnene, når de skal træffe den endelige beslutning, siger Martin Fugleberg Smed.

De nærmest afdelinger af banken ligger i Esbjerg og Odense.

- Vi har kunder fra Horsens og ned til grænsen, og det er lidt svært at finde os på vores nuværende adresse, når du kommer udefra. Men folk kender området omkring Kolding Storcenter. Det er nemt at komme til, og der er parkeringspladser lige uden for døren.

Martin Fugleberg Smed, filialdirektør i Lån & Spar Bank i Kolding

Annonce

Der mangler parkeringspladser

Det er Adsbøll Entreprise A/S, der opfører og ejer det nye kontorhus, hvor Lån & Spar Bank lejer sig ind i stueetagen. Første og anden sal bliver gjort klar til indflytning, men her kan de kommende lejere selv være med til at indrette kontorerne, fortæller administrerende direktør Bjarne Adsbøll.

- Første og anden etage bliver såkaldte grey boxes, det vil sige, at de står helt rå, så en lejer kan meget hurtigt flytte ind. Lejeren kan selv bestemme, hvordan rummene skal indrettes, og så skal der sættes lofter op og males. Det kan sættes i stand meget hurtigt, siger Bjarne Adsbøll.

I første omgang opfører entreprenøren et tårn på i alt 1800 kvadratmeter, og afhængigt af interessen for at leje sig ind kan der også opføres et tårn mere på grunden, der også er på 1800 kvadratmeter. Et af trækplastrene ved placering på Skovvangen er ifølge Bjarne Adsbøll infrastrukturen og gratis parkeringspladser.

- Det er jo et mareridt at komme igennem byen klokken otte og fire om eftermiddagen. Og der mangler også parkeringspladser. Det er der nogle virksomheder, der ikke gider. De vil have nemme tilkørselsforhold, tæt på motorvejen og parkeringspladser. Det er også derfor, at Lån & Spar har valgt at placere sig lige ved siden storcentret, siger Bjarne Adsbøll.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fredericia

23-årig kom alvorligt til skade på Østerstrand: Er fortsat i kritisk tilstand og skal opereres

Danmark For abonnenter

Smitten har bredt sig de seneste uger: Derfor er eksperter alligevel fortrøstningsfulde

Fredericia

Se pressemødet fra Fredericia Teater: Kultur- og musikarrangementer frem til nytår afsløret

Annonce