Annonce
Erhverv

Bankdirektør siger farvel - afløseren er fundet

Claus Nielsen optræder i helfigur på døren til Nordea i Gothersgade. Billedet skal snart pilles ned, for Christian Blittrup har overtaget roret i banken, mens Claus Nielsen rykker videre til en stor udfordring i Odense. Foto: Marianne Husted

Christian Blittrup afløser Claus Jensen, som skal være filialdirektør i Odensen

Fredericia: Efter knap fire år overlader Claus Jensen, 40 år, direktørstolen i Nordeas afdeling i Fredericia til Christian Blittrup, 35 år. Skiftet er allerede sket.

Claus Jensen kunne ikke sige nej til at blive filialdirektør i Odense, hvor der oprettes en af de såkaldte syv superfilialer, selv om han har været meget glad for at være i Fredericia.

For Christian Blittrup er det et farvel til Nordea i Ikast, hvor han var filialdirektør for i alt fem. Nu får han et personale på ti på adressen i Gothersgade.

Annonce

Badmintonspiller

Christian Blittrup er født og opvokset i Aarhus. Han bor med sin kone Tanja og parrets to drenge på syv og ni år i Hørning. I fritiden fylder sporten meget. Han spiller selv badminton i 2. division for Højbjerg, hvor han også er formand for badmintonafdelingen. Samtidig er familien involveret i fodboldklubben i Hørning, hvor de to drenge spiller.

Medarbejderne i banken kender han fra den tid, hvor han kørte rundt for forsikringsselskabet Tryg. Men han glæder sig til at lære Fredericia nærmere at kende. Blandt andet den nære samarbejdspartner Danbolig, men også at afløse Claus Nielsen i de netværk, han har været en del af. Medlemskabet i Fredericia Golfklub har Claus Nielsen dog tænkt sig at bevare, mens der efter en fiberskade er en pause i fodboldspillet hjemme i Engum ved Vejle.

Christian Blittrup glæder sig over at have overtaget lederskabet af en bank, som er i positiv udvikling, hvad kunder og resultater angår.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
DEBAT

Opdateret: Kommentarfeltet under artikler virker igen

INFO: Vi har haft nogle tekniske problemer på vores hjemmeside, som har betydet, at det ikke har været muligt at debattere og skrive kommentarer under artiklerne. Problemet er nu løst. Vi beklager bøvlet og takker for tålmodigheden.

Fredericia

På indkøb efter lukketid: Fredericianer finder aftensmad i containerne

Annonce